Wie van de tf'ers stemt er mee in dat de connectie tussen TF en PB opgeheven wordt?

Hoi TF'ers,

Naar aanleiding van het verwijderen van reacties door de moderators op dit forum, kwam meermaals naar voren dat de connectie tussen Tractorfan (TF) en Prikkebord (PB) opgeheven moet worden, zodat de eventuele topics en foto's die op TF geplaatst worden niet op PB verschijnen of anders om.

Dus bij deze: wie zijn het er allemaal mee eens dat de connectie opgeheven wordt? Dan graag een duimpje.

G. Terwisscha

Deel dit topic

Reacties

+3
CaseCS130
Gestemd
+11
Helaas kan je maar 1x stemmen.
+3
casejxu
Met de 3 puntjes rechts boven in kun je reactie mogelijkheid uitschakelen! Even doen omdat het puur om de duimpjes gaat !
+4
Fendt926Driver
👍👍 zo kan ik nog 2 duimpjes extra geven.
Je bedoeld toch het groene duimpje net boven jou topic die ingedrukt moet worden als duimpje geven?
+1
Terwisscha
+6
J asper
👍🏻 Helemaal het ongevraagd plaatsen van andermans foto’s zonder toestemming!!
+6
Terwisscha
Nogmaals wie het hier mee eens is graag een duimpje!
+3
Terwisscha
+1
Terwisscha
+23
Terwisscha
Beste TF'ers,

Zoals uit de inventarisatie is gebleken zijn ruim 170 mensen het eens dat de koppeling tussen Tractorfan en Prikkebord opgeheven moet worden, zodat de foto's en topics niet doorgeplaatst worden. Omdat het van oorsprong hele verschillende platformen zijn, zijn velen leden actief op maar één van deze twee websites en kiezen daar heel bewust voor. Dat het dan doorgeplaatst wordt is een frustratie en die hebben wij al genoeg in deze sector.

Daarnaast is het opvallend dat er regelmatig op Prikkebord pittige discussies zijn waar op elkaar gescholden wordt en het liefst elkaar de koppen in slaan. Als er dan op Tractorfan een conversatie plaatsvindt waarin een paar kritische vragen worden gesteld, wat soms nodig is om een goede onderbouwde discussie te krijgen, wordt er ingegrepen door de beheerders van Prikkebord. Want het is verboden om zulke reacties te plaatsen en zonder enkele verklaring wordt dit verwijderd. Dit is een vreemde manier van handelen omdat op het forum van de desbetreffende beheerder(s) de zaakjes ook niet op orde zijn.

Het lijkt er ook op dat er personen niet gewaardeerd worden en dat dat duidelijk moet worden gemaakt door het verwijderen van reacties. Personen vertrekken omdat ze niet gewaardeerd worden, maar juist deze personen hebben heel veel kennis in huis en hebben een heel groot aandeel in het succes van deze website.

Er zijn genoeg andere leden die helemaal geen bijdrage leveren aan deze platforms, echter ga ik geen namen noemen. Geen tekst en uitleg onder de foto's of foto's van veraf plaatsen waardoor er eigenlijk niks te zien is.

Ik hoop dat er door de beheerders hier wat mee gedaan wordt, anders bloedt de hele website dood, terwijl dit juist een hele mooie manier is om informatie en kennis te vergaren over diverse onderwerpen. En doordat je ook ziet hoe anderen het doen op hun manier, houdt je je blik breed en kun je misschien toch nog wat van je mede mens leren.

Het zit mij hoog dat het op deze manier moet, en dat er zo met elkaar om wordt gegaan. Daarom dit bericht. Of het slim is om dit bericht zichtbaar op het forum te plaatsen en niet in een PB te sturen naar ADMIN weet ik niet, maar anders aanvaard ik de gevolgen daarvan.

Terwisscha
+5
CaseCS130
@Terwisscha Het is goed dat we in ieder geval duidelijk zijn geweest. Ik heb nog wel vertrouwen in Tinus dat hij er op de juiste manier mee om zal gaan, we wachten af.
+2
Terwisscha
@CaseCS130 Ik ken dhr. Tinus verder niet, Maar het is duidelijk dat dit op een beschaafde manier opgelost moet worden en dat dit niet weer gebeurd. We horen vast wel iets van de beheerders.
+1
Van-Epscheuten
Oei oei, muiterij op het platform! 😅

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden hoi , prikkebord en Tractorfan geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN