‘Mag de minister liegen?’

Caroline van der Plas van BBB stelt kritische vragen aan minister Christianne van der Wal. Over het gesprek van vier Nederlandse ministers met Eurocommissaris Sinkevičius van Milieuzaken.

Bron

Deel dit topic

Reacties

+16
MTSTAMMINGA
Het is erg dat een minister liegt. Het wordt nog erger als we zien welke afvaardiging van ministers naar Brussel ging. Het was het jaar van de boerenacties. Van vertwijfeling bij vele boeren. Ministers putten zich uit met te zeggen dat ze begrip hadden voor de boerenproblemen. Maar wat deden ze? Ze gingen naar Brussel om de belangen voor huizenbouw, Schiphol en klimaatmaatregelen te bepleiten. Een belediging voor de boeren. Minister Van der Wal ging als een soort uitvoerder mee om stikstofruimte voor de andere ministers te realiseren. Ten koste van de Landbouw. Een ongemakkelijke waarheid, die duidelijk maakt hoe moeilijk minister Adema het krijgt.
+2
klant
@MTSTAMMINGA ze liegen bijna allemaal, niks nieuws onder de zon.
MTSTAMMINGA
@klant Ze hebben 1 geluk @klant Ze hebben geen aktief geheugen !! 😀
+1
MTSTAMMINGA
@MTSTAMMINGA Een stukje gekopieerd en geplakt voor wie het niet lezen kan !!!!

Mijn vertrouwen in de democratie wordt minder 😀
+3
George
+6
Jaap40
@MTSTAMMINGA u drukt zich nog nog niet echt duidelijk uit.

Ik vermoed dat u bedoeld:
'het vertrouwen van de agrarische sector in de overheid is compleet aan gort geslagen' .... door de overheid welteverstaan
+3
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @MTSTAMMINGA:
Een stukje gekopieerd en geplakt voor wie het niet lezen kan !!!!

Ik vond het al niet jouw schrijfstijl 😁
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @MTSTAMMINGA:
Mijn vertrouwen in de democratie wordt minder

had je dat nog dan

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bbb , caroline van der plas , christianne van der wal en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0