Stem ze weg 15 Maart

.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Weidezicht
En welke minister gaat dan welk debat missen?
robbies
@Weidezicht wopke hoekstra een comissiedebat
+5
@robbies Hiermee zie je dat de wereld geregeerd wordt door het WEF .
+1
George
@Hans is Hobby boer
Ja dat is wel duidelijk zo!
+1
de jonge
@Hans is Hobby boer en nog zullen er steeds mensen zijn die het ontkennen, en het zien als een ""praatclubje"" wat heeft de politiek bewust zitten liegen en verdraaien toen een bepaalde partij een jaar of 3 terug hier over begon. en zie nu alles word gewoon uitgerold. de gas en stroom normen, de co2 uitstoot die straks in de eu betaald moet worden voor rijden en wonen en de rest wat allemaal nog komen gaat.. hetzelfde straks met voedsel,mede daarom moeten die verhipte boeren er ook uit en mogen ze nergens in de eu weer beginnen.
+2
George
@de jonge
Het beleid wat er gevoerd wordt is niet goed te volgen en de meerderheid van de bevolking staat er niet achter en toch wordt het ons opgedrongen. Er moet wel haast iets meer achter zitten.
hans1980
.

(klik om te vergroten)

+2
de jonge
@hans1980 en niet op de wolf in schaapskleren pvdd !!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0