Minister negeerde waarschuwingen van RIVM over publicatie stikstofkaart

Het RIVM waarschuwde maandenlang dat de veelbesproken en inmiddels geschrapte stikstofkaart geen communicatiemiddel was, maar toch publiceerde minister Christianne van der Wal voor Natuur en Stikstof deze op 10 juni.

Deel dit topic

Reacties

Jaap40
Dit kaartje, en anders een afgeleide ervan, blijft ons allemaal nog jaren volgen helaas.....
Fijne jaarwisseling
+4
Twentsch Land
En dat durft dan ook nog te beweren begrip te hebben voor de boeren, hun zorgen en met de boeren mee leeft.

Maar voor de media zelf in de slachtofferrol kruipt !

Je moet maar durven.
+2
Gerrit v Schaick
Het ligt schijnbaar aan de communicatie... het probleem is niet het kaartje maar de doelen zijn het probleem en de echte agenda om bv Nederland aan de gang te houden en een vracht natuur te maken ten koste van de landbouw. Het kaartje is zogenaamd weg maar de doelen staan nog fier overeind.

Het is schijnbaar de kunst om het zo te communiceren dat de helft van de boeren op moet zouten zonder dat we we het zelf in de gaten hebben ofzo? We zijn toch niet achterlijk met zijn allen. Net alsof het zonder kaartje allemaal een stuk beter was geweest. Naar mijn weten staat deze tabel nog gewoon. Dat gedoe over niet handig communiceren zakt mijn broek onderhand van af. En dan adviseert iedereen er ook nog vanalles over. Nee stel je voor dat de boeren door krijgen dat ze moeten reduceren. Bah

(klik om te vergroten)

sorry
@Gerrit v Schaick ja de duidelijkheid isser, het is neven opletten dat je niet voor de trein wordt gegooid....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , natuur , rivm , christianne van der wal , Stikstofkaart en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.655