Regering stapt vandaag op

Als de koning niet aan het skien is zal Rutte vandaag toch wel zijn aftreden bij de koning aankondigen. Na de glasharde leugens van vd Wal over de 4 mans missie naar Brussel rest er geen andere keuze. Hadden de boeren die bij haar voor de deur protesteerden toch nog gelijk.

Deel dit topic

Reacties

BertK
Ho, ho, eerst Aerius on hold!
+14
fries8
Rutte heeft daar geen actieve herinnering aan. Hij lacht een keer een gaat gewoon doorrrrrr. Het interesseert hem geen moer hoe het volk over hem denkt
+1
Putjeschepperr
@fries8 triest maar de keiharde waarheid
+1
Coen
@Putjeschepperr , dat is de mores bij VVD, Rutte is een psychopaat en Van der Wal liegt en bedriegt als zijn gelijke.
Albert Peters
@Coen jij zegt wel heel veel
+2
slagakker
Krijgen we toch nog een extra feestdag.
+3
Arnold1988
Rutte en opstappen?
Denk het niet
Wat we nodig hebben is een Arabische Lente
Alleen op die manier krijg je Mister Teflon weg
+2
jjthefrenchman
@Arnold1988 Waarom?

Ondanks dat een substantieel deel het zwaar heeft, heeft het merendeel van de bevolking (goed) werk, redelijke (goede) inkomens, en ondanks dat het echt duurder is geworden, blijft het leven voor de meerderheid goed.

Dus ondanks dat het merendeel allang niet meer achter Rutte staat, maakt het ze ook niet echt uit, want de eigen situatie is prima ( of goed genoeg).
+1
Arnold1988
@jjthefrenchman waarom??
Omdat het beter kan en beter moet
Putjeschepperr
@Arnold1988 ze hoeven in ieder geval niet meer de eed af te leggen scheelt weer tijd.
kanniewaarzijn
@jjthefrenchman Ze hebben niet in de gaten dat dat niet dankzij Rutte is, maar ondanks Rutte.
+2
Hans van Bergen
@jjthefrenchman Is natuurlijk klinkklare kolder. Heel Nederland gaat er fors op achteruit. Bij een groot deel van de populatie staat de kachel uit. Huizen worden niet meer gebouwd treinen rijden ineens veell minder de voedselbank heeft een dagelijks groeiend klanten bestand
Boertjebastiaan
@Hans van Bergen is natuurlijk klinkklare onzin. De mensen zijn verwend geraakt. Ze willen steeds meer op vacante, steeds meer verdienen in steeds minder tijd(deeltijd werken). Dat de kachel uitstaat is hun keuze. Ze hadden in de afgelopen jaren prima kunnen investeren in zonne-energie en dan nu electrisch verwarmen, maar dat geld is opgegaan aan vacantie’s.
Voor de burger mag dit kabinet blijven maar voor de ondernemer is dit kabinet in-en in triest.
Groen1
@Boertjebastiaan Belasting op alles is gaat flink omhoog ...
Weidezicht
@Groen1 burger krijgt er flinke loonsverhogingen bij, zelfs klaas knot roept daarvoor op. Gemiddelde burger kijkt niet verder dan morgenen vlak voor de verkiezingen gast rutte vier nog wat cadeautjes uitdelen. Die paar ondernemers en 1 miljoen nederlanders die het slecht hebben gaan verschil niet maken. Gaan hooguit van regeringspartij naar pvda en groen links.
+2
Johannushoeve cv
@Weidezicht dat is het paard achter de wagen spannen . Duurdere lonen de bedrijven verhogen hun producten of diensten. Dan volgende jaar weer hogere lonen ? Je heb enkel meer geld onwaardig voor de rest schiet je er niks mee op .
Noorderling
@Johannushoeve cv
komt door inflatie bakken met geld binnen in de staatskas omdat het percentages betreft aan belastingen, accijnzen en btw. Maar een procentje of wat er af ten gunste van arbeid is onbespreekbaar.
Loonsverhoging gaat inderdaad niets uithalen op lange termijn, behalve dat we ons de markt uit prijzen op alle fronten, economie kapot en dan zitten we weer met zn allen. Kan de staat weer een hogere WW uitkeren, allemaal winst.
Weidezicht
@Johannushoeve cv tja, dan zien wij, maar ga jij dat ff in den haag en bij de gemiddelde burger vertellen. Tijdens omschakeling euro is het leven ook tientallen procenten duurder geworden. Duurde daarna uiteindelijk tot 2008 voordat er dikke recessie was.
slagakker
@Boertjebastiaan Tijden zijn veranderd. Genieten van het leven hoort er ook bij, en ik hoor nog bij de oudere generatie altijd maar werken maar uiteindelijk betaald je gezondheid zijn tol, dat heb ik wel geleerd. En ik werk nu ik gestopt ben nog veel. En dat in de kou zitten is onzin. Op 1 januari heb ik nog een vast contract afgesloten voor 3 jaar tegen zeer lage tarieven, dus deze oorlog met zijn hoge energie prijzen had niemand aan zien komen.Dit kabinet is triest, maar wat krijgen we er straks voor terug? Ik hoop BBB/CDA?JA21 en eventueel VVD of PVV(nog beter). Maar kan ook PvdA/GL/PvdD met een SP nou dan denk ik dat je nog met weemoed aan dit kabinet denkt.
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @slagakker:
Maar kan ook PvdA/GL/PvdD met een SP nou dan denk ik dat je nog met weemoed aan dit kabinet denkt.

Denk dat het weinig verschil maakt. De plannen die er liggen gaan linksom of rechtsom verwezenlijkt worden, ongeacht wie of wat er zit.
slagakker
@kanniewaarzijn Misschien wel maar het is maar net wat voor sausjes je er over heen giet.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @slagakker:
sausjes

Leugens
laatste strijder
@Boertjebastiaan afgelopen jaren flink investeren in zonne-energie ?
pieta
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
de voedselbank heeft een dagelijks groeiend klanten

Dan hebben ze dus nog eten in overvloed. 😁
+3
Farma_boerke
Tuurlijk niet, wensdenken helpt niet. Gewoon blijven sjorren en exposeren, juridisch klem zetten is ook een strategie. Systeem zelf laten vastlopen, want pluche is zacht en niet uit weg te komen.

Geopolitiek is vrnml EU als geheel belangrijk en tellen we niet echt mee. Die Geopolitiek hebben we al decennia lang verkwanseld en nu als speelbal tussen wal en schip.
+6
boertje009
....

(klik om te vergroten)

+5
Twentsch Land
Kijk aan .... even tijdig een rectificatie ..... het kartel zal hier tevreden mee zijn en gaan verder met de orde van de dag.

@boertje009
kaas
@boertje009 zo probeert ze het weer recht te breiden maar dat zal haar niet zo snel lukken maar het zal haar kop jammer genoeg niet kosten . zo komt er weer mee weg.
+7
Hans van Bergen
@boertje009 en iedereen die het aangaat,Je kunt niet tegen de kamer verklaren dat Staghouder erbij was en dat men pleitte voor de landbouw en dat uit de stukken blijkt dat dit geenszins waar bleek. Dat kan alleen maar aftreden betekenen en daarmee de val van het kabinet. Opvallend is wel dat de media dit doodzwijgt!
kaas
@Hans van Bergen persbericht naar buiten brengen maar dat is wat voor geeske rotgers die heeft volgens mij ook de stukken[notulen] in brussel opgevraagd
+1
Weidezicht
@kaas denk dat geesje per definitie genegeerd wordt door de media . Als je wat wil zullen we zelf de media moeten bestoken met ingezonden brief, tip de redactie enz. Misschien het AD tippen die hadden nog groot intervieuw met deze minister
Arnold1988
@Weidezicht succes
Je hebt nog een lange weg te gaan om te leren hoe de hazen lopen
+1
Weidezicht
@Arnold1988 nou vertel jij eens hoe de hazen lopen? En dan hoe het echt zit, en niet met een ellenlang betoog wat nergens op uit komt. Er zijn 3 opties in dit stikstofverhaal.
1, je erbij neerleggen (geeft meeste rust)
2, langs juridische weg
3, proberen via je de media aandacht vestigen op alle onzin, leugens enz.
Ik denk dat 2 en 3 niet zonder elkaar kunnen.
+1
Arnold1988
@Weidezicht 3 is kansloos
Arnold1988
@Arnold1988 2 biedt ruime mogelijkheden
Je boerderij ben je wel kwijt voordat je je recht gehaald hebt
Sluit maar aan in de rij die je voorgegaan is
+2
kanniewaarzijn
@Arnold1988 2 en 3 zijn allebei een verlengstuk van de overheid.
+2
JohnDeere7serie
@Hans van Bergen tegenwoordig wel, berichtje met abusievelijk erin op Twitter en klaar. Dat was vroeger dat je de kamer niet mocht voorliegen.
+2
nescio
@boertje009 En die andere 3 smurfen zijn dat ook abusievelijk vergeten, na meerdere herhalingen. De leugen regeert, lijkt wel besmettelijk.
JohnDeere7serie
@nescio ook even een Twitter berichtje sorry abusievelijk sorry en door 😃
+1
JohnDeere7serie
@JohnDeere7serie "geen active herinnering" is ook geldig
+9
nescio
@JohnDeere7serie Derogatie proberen te redden voor de landbouw en dan niet de minister van landbouw meenemen en dat abusievelijk vergeten te melden. Als je dan nog geloofwaardig wil zijn, dan moet je echt in smurfen geloven.
+8
George
Quote Reactie van @nescio:
dan moet je echt in smurfen geloven.

Ik heb meer geloof in de smurfen dan in dit kabinet .
+1
Albert Peters
Wat hebben jullie het ongelofelijk slecht
George
Quote Reactie van @Albert Peters:
Wat hebben jullie het ongelofelijk slecht

Neenee ik niet , ik heb het gelukkig nog goed.
Jawis
@Albert Peters waar wil je naar toe?
apel
Heel de boerenstand had allang in Hierden bij madam van der Wal op de stoep moeten staan en haar aftreden eisen. Wanneer je dit dus accepteert dan ben je totaal ongeloofwaardig in den Haag. Ze lachen ons vierkant uit.
+2
Arnold1988
@apel ja, tijd voor actie
Lijkt wel of die kerstbomen handelaar uit het zuiden in slaap gesukkeld is
+2
Jawis
Helemaal niks lees ik in telegraaf en op teletekst!!!
+2
Arnold1988
@Jawis En dat verbaast je?
Jawis
@Arnold1988 ja enigzins wel.... dacht dat telegraaf wel belang heeft bij aftredende minister
Boertjebastiaan
[@ze treed niet af. Ze is op kerstreces. 15 januari zet ze weer de leesbril op en vraagt aan mark, is er nog wat gebeurt de afgelopen 3 weken? En gaan over op de orde van de dag, decimeren van de landbouw stikstof uitstoot en dat toekennen aan infra en bouw. Daar heeft 80% van Nederland belang bij. Landbouw

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's brussel en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
50
DEELNEMERS
26
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN