‘Stikstofmiljonairs’; Gelderse politieke partij wil met foute spelshow waanzin stikstofbeleid aantonen

ARNHEM - Een grappende presentator over de halvering van de veestapel en een quizvraag over stikstofruimte. Met een ‘foute spelshow’ wil de ChristenUnie (CU) in Gelderland het opkopen van Gelderse boerderijen voor snelwegen aan de kaak stellen.

Deel dit topic

Reacties

Arnold1988
Zozo
Die durven
Vast hetzelfde reclamebureau als Jumbo
Die had ook zo’n mensonterende campagne
En zit Monuta ook bij hetzelfde reclamebureau?
+14
jan-cees
Schandalige vertoning de CU zit al meer dan 5 jaar zelf aan de knoppen in den haag en dan zulke verkiezings rethoriek . Het is heel simpel je bent plucheklever en voegt je naar de fractiedicipline of je bent een kerel en zegt tegen je landelijke partij hier niet aan mee te doen. Doe wat je zegt en zeg wat je doet
de Tank
@jan-cees Bijzonder inderdaad, als je zelf meewerkt aan deze ellende en dit toelaat daar op deze manier gebruik van wil maken.
Jawis
@de Tank de kloof tussen den haag en het platte land........die moet zo groot mogelijk, laat de cu maar zien wat voor teringzooi ze er in den haag van maken....wie weet trekt het twijfelende kiezers over de dam bij ons

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderijen , stikstofbeleid , veestapel , gelderland , arnhem en stikstofruimte geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0