Adema: '2023 wordt het jaar van de PAS-melders'

Quote:
Het kabinet komt nog voor de kerst met een advies over hoe de PAS-melders gelegaliseerd kunnen worden. Da zei minister Piet Adema van Landbouw, Natuur- en Voedselkwaliteit (LNV) tijdens het vragenuur in de Tweede Kamer.

Stikstof binnen de landbouw houden is niet zo moeilijk Adema en Boswijk. Zou gezond zijn voor de landbouw, jammer voor de individuele portemonnee. Kleine wetsaanpassing voor een schot tussen NH3 en NOx, zijn immers twee heel verschillende stoffen. Maar ja, wie kan er dan nog leveren aan industrie en bouw?

Deel dit topic

Reacties

Weidezicht
Is dus eventueel een plan, dat rabobank garant gaat staan voor pas melders zodat die zelf stikstofruimte kunnen kopen. Dus ook maar gelijk het gefeelte voor wat je misloopt aan kg met zo n bomvloer enz. Dus de pasmelders gaan dan noodgedwongen ook al meehelpen aan de inkrimping van de veestapel. Zo laat de regering het bedrijfsleven (schiphol enz.) En de boeren zelf mooi de inkrimping zelf betalen. Tjeerd bereikt zijn doel, zonder dat het een cent kost voor de overheid. Eigenlijk best wel slim.
+1
kanniewaarzijn
@Weidezicht Dat was van het begin af aan al wel duidelijk. De staat gaat echt echt niets betalen hoor, als af en toe voor de vorm.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , advies , melkvee , gezond , melkveehouder , tweede kamer , kennis , pas-melders , nieuws en piet adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0