Motie moet klopjacht op stikstofrechten voorkomen

Tijdens de politieke avond aanstaande woensdag worden twee moties over stikstofrechten behandeld. De ChristenUnie had twee weken geleden al een aanzet gegeven voor de eerste motie, waarin werd opgeroepen om de uitbreiding van Lelystad Airport te stoppen. Die motie werd vanwege tijdgebrek doorgeschoven.

Deel dit topic

Reacties

Jaap40
Motie hier motie daar... grote geld gaat gewoon stikstof rechten kopen.
Twentsch Land
Dat grote geld wil de overheid hebben, ze gaan alles op alles zetten om dat in hun hand te krijgen.

@Jaap40
Jaap40
@Twentsch Land doormiddel van bedrijven als Schiphol lukt dat eenvoudig lijkt het. Verkopende partij flinke belasting aanslag en geld ligt weer in laadje van de staat.
ruus
Het kopen wat ze doen is helemaal legaal . daar zal niemand iets aan kunnen doen . dat gaf de minister ook al aan
+3
Jawis
@ruus totdat een rechter besluit dat je grijs en groen niet kunt uitruilen, maar dat zal wel gebeuren nadat alle grote jongens en rijkswaterstaat hebben wat ze willen....
Jaap40
@Jawis ga er in ieder geval maar vanuit dat stikstof rechten peperduur zullen zijn.
ruus
@Jawis heeft de RVS al uitspraak over gedaan .
BertK
@ruus De wet kan toch veranderd worden als men wil?
+1
Porky
Ze willen toch zo graag " marktwerking" in den haag? Nou nu hebben ze het, het zijn echt niet alleen het rijk en Schiphol hoor die stikstof rechten kopen , ook grote bedrijven doen het , die hangen het alleen niet aan de grote klok.
+1
sorry
Grapje van de gristen unie

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lelystad , stikstofrechten en Avond geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0