Met pijn in het hart - Damen Legal - advocaat agrarisch recht

Met pijn in het hart lees ik steeds weer Kamerbrieven en rechtspraak over stikstof. Het is eigenlijk nooit goed nieuws. De rode draad van Kamerbrieven lijkt te zijn dat er steeds minder kan en dat er steeds meer maatregelen nodig zijn. En de rode draad van rechtspraak lijkt te zijn dat de beoordeling van stikstof steeds strenger moet, waardoor er steeds minder kan. Ik geloof dat een oplossing uit de stikstofimpasse alleen mogelijk is met een fundamentele herziening van het stikstofbeleid en de uitgangspunten die daaraan ten grondslag liggen. De huidige koers loopt vast en oogt voor mij als een ‘tikkende tijdbom’. Het lijkt wachten tot het stikstofbeleid uit elkaar spat. Overheden zetten ‘koersen’ in die naar mijn mening niet te verdedigen zijn.

Meer: damenlegal.com/met-pijn-in-het-hart/

Deel dit topic

Reacties

+6
Arnold1988
Woorden van de provincie – alsook de minister – dat ze met pijn in het hart handhaven en extra maatregelen aankondigen, neem ik dan ook met een grote korrel zout.

Franca Damen, advocaat Damen Legal

In gewone mensentaal: de gedeputeerde van Overijssel en Adema liegen!
Ze gaan letterlijk over alle grenzen heen om maar boeren op te ruimen
Overijssel is de proeftuin van Nederland
De gekozen strategie is om boeren aangeschoten wild te maken en dan kijken wat hoeveel er met een oprotpremie in de bouw willen gaan werken om extra ruimte te maken voor gezinshereniging.
Dat is de ultieme droom van D66.
Kars
@Arnold1988 klopt vrij aardig. En mooie leegstaande boerderijen voor de d66 juppen uit de randstad. Die zien zich wel daar wonen. Met paardje of paar geiten en kippen mooi in het buitengebied.
j h p
@Kars Of zoals Mugabe, met slaafjes die het werk doen, maar zo zullen ze het wel niet noemen want dan moeten ze over 150 jaar weer excuses maken.
cs-agrar
Quote Reactie van @Arnold1988:
hoeveel er met een oprotpremie in de bouw willen gaan werken om extra ruimte te maken voor gezinshereniging.Dat is de ultieme droom van D66.

mooi omschreven
sorry
Nu maar hopen dat takkie het leest...
Elvis
@sorry die zet in op natuurlijk verloop

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , stikstofbeleid , Agrarisch en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0