Invulling Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG) door provincies

Met het rondetafelgesprek Invulling NPLG door provincies wil de commissie kennisnemen van de behoeftes van de provincies omtrent de invulling van het Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG). Ook wil de commissie graag horen hoe het proces tot nu toe verloopt, waar de knelpunten zitten en wat de provincies nodig hebben van het kabinet.

Live; debatdirect.tweedekamer.nl/2022-12-14/… debate_title=Invulling%20Nationaal%20Programma%20Landelijk%20Gebied%20(NPLG)

Deel dit topic

Reacties

Jean-PierreK
Interessant, grofweg ieder uur zijn drie andere provincies aan het woord. Vanaf 2 uur de zuidelijke provincies. Die geven onder andere aan dat er nog behoorlijk verschil zit tussen Nederlands beleid en dat van buurlanden. Zelfs in Vlaanderen wordt bv nog vergunning afgegeven die 10 mol extra depositie op NL N2000 geeft.
klant
@Jean-PierreK de heren en dame politici hadden niet zoveel meer te koop. Prima uiteenzetting van de drie dames.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN