Illustratie van: Thijs-4620

Schandalige vertoning Buitenhof, enkel de landbouw heeft zowat alles weer gedaan

Heb zelf het optreden van de zogenaamde bioloog gezien, maar wat mij ook opviel is dat hooguit slechts een klein deel van zijn conclusies op waarheid berusten. En het ergste nog, de presentator gaf de gast geen enkele kritische tegenspraak.

Deel dit topic

Reacties

Hans van Bergen
Hoe zou het met die 22!!! of waren het er 33!!! wetenschappers zijn die het N probleem VOLLEDIG onderschreven. Nu 19 van de 18 miljoen Nederlanders inmiddels door hebben dat het kul is?? Hoor je nix meer van
+1
KOC1981
@Hans van Bergen bij in het rijtje van wetenschappers die in het begin van de corona crisis de intensieve veehouderij met de vinger wezen als oorzaak van ernstige corona verschijnselen.
+2
groeier
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
Nu 19 van de 18 miljoen Nederlanders inmiddels door hebben dat het kul is??

Dat we dit met zijn alle pikken is onbegrijpelijk?

Geheel stoppen met gehoorzamen en een blok vormen als landbouw, is de enige uitweg.
grupstalboer
@groeier Helemaal mee eens, maar zie dat maar is voor elkaar te krijgen. Ben bang dat heel veel boeren pas de ernst van de zaak inzien als het te laat is. Vergeet niet dat de politiek ons haat, en niets schuwen om ons op te ruimen.
Porky
@groeier hahaha, nee joh, dat ga je niet redden ,een boer heeft grote praat als ze over het hek hangen, maar op Eén lijn krijg je ze nooit ,en dat weten ze in den haag, en maken daar handig (ge/mis) bruik van ,en spelen ze lekker tegen mekaar uit.
grupstalboer
@Porky Helaas, daar heb je het probleem.
+1
groeier
Quote Reactie van @grupstalboer:
Helaas, daar heb je het probleem.

Wat de overheid goed door heeft is, je drijft de kudde schapen uit elkaar en exact wat ze willen komt van ellende weer stilletjes naar hen toe gelopen. Dus m.a.w. de gehele sector moet stoppen met onderhandelen, en A.U.B. stoppen met deuren open richting de overheid, of semioverheden.
jos 15
+2
klant
Mooi praten laten die belg die de hele dag naar een paar kevers op het strand gaat kijken. koekkoek

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN