Kamer bereidt zich voor op stevig stikstofdebatQuote:
Het debat over de landbouwbegroting voor 2023 belooft volgende week een stevige discussie over de stikstofaanpak te worden. De aanpak die wordt aangekondigd in de Kamerbrieven van vorige week kan op steun rekenen in de Tweede Kamer. Grote onvrede is er over het ontbreken van perspectief voor boeren en tuinders.

Deel dit topic

Reacties

+1
BertK
Onkunde, bedrog of gewoon los van de werkelijkheid?

De Nederlandse wet en regelgeving staat bol van allerlei toeslagen en heffingen om falend beleid te corrigeren en te camoufleren. Met natuurbeleid is het niet anders.
+1
marcel r
Als je als overheid een plan hebt, zonder perspectief, zonder zicht op resultaat, met de zekerheid dat het veel geld gaat kosten en het de voedselzekerheid aantast, dan heb je tunnelvisie op basis van emotie.
Jan-T
Ze hebben zelf een probleem gecreëerd, welke niet op te lossen is zonder te vermelden dat er een giga fout is gemaakt en dat er een nieuwe start moet worden gemaakt.
Het landbouw akkoord is een dwaling om de echte fouten te verdoezelen.
Kortom oplossingen komen er van dit kabinet niet.
Eerst wieberen daarna kan er een nieuw kabinet met nieuwe bewindspersonen en met de poten in de klei een nieuwe start worden gemaakt.
+1
IJsseldelta

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tuinders , tweede kamer , stikstofdebat , stikstofaanpak en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2.175