Dwangsommen blijven staan pasmelders. persconferentie rutte

Rutte en de pasmelders

Deel dit topic

Reacties

+1
laatste strijder
@de jonge Wéér zo'n loze,holle,niets zeggende kreet van gebakkenlucht verkoper Rutte : aantoonbaar natuurherstel🤮
groeier
@de jonge
Met de Covid werden wetten wel in een dag tijd aangepast?
+2
de jonge
@groeier jazeker, zelfs in een paar uur kon de wet aangepast worden, en dat bij een demissionair kabinet, zoals rutte zei, we hebben nu nog meer mogelijkheden...het is maar net waar de belangen liggen bij deze staat.
+1
groeier
@de jonge
Idd, de oplossingen die we als sector aandragen tellen zelfs niet meer.

Is de hoogste tijd om nu de stekker uit alles te trekken, als landbouw.
oubi
Dus eerst natuurherstel en dan pasmelders en bouw. Wanneer is pasmelder dan aan de beurt?
+1
de jonge
@oubi reken maar na de bouw,dus die komen niet aan de beurt
+3
de jonge
@de jonge eigenlijk hebben de pasmelders,door zich aan te melden, zich dus onder valse voorwendselen naar de slachtbank laten leiden
HansBa
@oubi het is aan de provincies om dwangsommen op te leggen. Hadden ze hier onderuit gekunt dan of zijn ze allemaal bang voor hun eigen functie?
+2
T60401
@HansBa Ik weet niet waar de hoogte van de dwangsommen op gebaseerd is maar ze hadden ook voor 1 euro per dag kunnen kiezen. Dan had je niemand gehoord.
Jan-T
Diegene die het probleem gecreëerd heeft die gaat het probleem ook niet oplossen omdat de wil er niet is.
dus als Rutte niet aan staat is een probleem op te lossen dan weg ermee.
+5
Weidezicht
Ik heb niet alle vertrouwen in trekkeracties, zeker niet als ze kleinschalig zijn, maar de boel komt alleen in beweging door of keiharde druk, dus grote acties, maar liever nog, alles paar weken thuis houden, en een groot gecoordineerd mediaoffensief richting de verkiezingen in maart, en zorgen dat pro boer een meerderheid in de 1e kamer krijgt. Dan ktijgt dit kabinet verdere onzin niet meer erdoor. Traditionele kleine ondernemers en burgers in de stad, waarvan ik er best regelmatig wat spreek zijn het ook niet met Rutte 4 eens, masr op gebied van de boeren, hebben ze weinig inzicht in wat er gebeurt. Zijn redelijk beinvloed door de propaganda van de afgelopen jaren. Dus boeren veel subsidie, riante uitkoop, veroorzaker vervuiling, alles voor export enz. Als we dat niet keren, wordt het lastig. En door alles thuis te houden laat je als sector zien dat het je alles waard is om de wasrheid te tonen. Dat zal meer respect en nieuwsgierigheid bij de burger opleveren dan DC blokkeren.
+1
Arnold1988
@Weidezicht doe maar, begin vandaag
demelkboer
Rutte: het hoeft niet van Europa
+4
j h p
Mag ook wel eens gezegd worden, complimenten voor de journaliste. 👍
Hij schuift het af op de rechtelijke macht die beoordeeld op basis van wetten die door de 1e en 2e kamer zijn aangenomen, Rutte moet gewoon in eigen huis met de vuist op tafel slaan, de meeste echte shit is onder zijn 'leiderschap' er door gedrukt.
Wat mij bij het volgende brengt, wat heeft Rutte er aan overgehouden dat hij de idealistische linkse veganistische bomenknuffelaars zoveel de zin heeft gegeven, of is het gewoon hele slechte politiek bedrijven door niet door gehad te hebben dat die bomenknuffelaars beter juridisch onderlegd zijn dan ze hadden verwacht?
de jonge
De provincie treedt overigens wel handhavend op tegen veehouders die zonder natuurvergunning weilanden bemesten die na 1994 in gebruik zijn genomen. De Raad vindt het niet nodig en duikt op 24 januari dieper in de kwestie.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
2.823