Video: Melkveehouders bieden plan aan provincie Gelderland voor stikstofreductie

Minder eiwit in het rantsoen, minder kunstmestgebruik of meer uren weidegang. Dit zijn punten die worden genoemd in het perspectiefplan die vandaag door Gelderse boeren is aangeboden bij het provinciehuis in Arnhem. Deze boeren zijn aangesloten bij Netwerk GRONDig. Het plan werd gepresenteerd aan landbouwgedeputeerde Peter Drenth (CDA). De afgelopen tijd is Netwerk GRONDig bij verschillende provincies langs geweest om het plan voor te dienen en de reacties zijn volgens bestuurslid Jacob van Emst positief.

Deel dit topic

Reacties

Arnold1988
Provincie is erg enthousiast 🎉🎉🎉🎉
+1
kanniewaarzijn
Snap het even niet: hij zegt dat die managementmaatregelen itt stalaanpassingen wel zijn geborgd en door onderzoek bewezen maar nu gaan ze dat in de praktijk nog testen?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's eiwit , cda , weidegang , melkveehouders , rantsoen , gelderland , arnhem , netwerk grondig en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0