Verbijstering bij BBB, CDA ziet perspectief

De stikstofplannen van het kabinet die vrijdag bekend zijn gemaakt gaan er niet voor zorgen dat in 2023 voldoende stikstofruimte wordt gerealiseerd voor legalisering van de PAS-melders. Dat concludeert de BoerBurgerBeweging (BBB). De partij is ‘verbijsterd’ dat die boerengezinnen nog steeds in onzekerheid moeten leven.

Deel dit topic

Reacties

+2
BertK
Knap volk bij Cda dat ze wat positiefs zien. Is weer weinig concreets geschreven.
+10
cs-agrar
Hé Boswijk, hoeveelste eerste stap is dit nu al? Het is gewoon wéér een stapel papier met onzin en uiteindelijk moeten de boeren weer leveren. Omdat het nergens anders te halen is. Omdat de landbouw de enige is die zn vergunningen wél aangevraagd had en verkregen. En vooral omdat het hele verhaal een papieren gedrocht is en zolang je dat niet aanpast je er nooit uit gaat komen. Van alle "organisaties" die aan tafel mogen komen, wordt alleen bij de boeren afgepakt, de rest komt halen..
+5
HansBa
@cs-agrar hij is vast bang dat hij anders dat oude vrouwtje weer aan de deur krijgt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , stikstofruimte , boerburgerbeweging , bbb , pas-melders en stikstofplannen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2.622