VIDEO: Vlog van Mark: "Eco communisme in aantocht😡😡😡"[quote]Vergeet niet om je te Abonneren op dit kanaal!Daarnaast wordt het op prijs gesteld om te delen in je eigen netwerk.Website:farmersdefenceforce.nl/Fac...[/quote/]

Deel dit topic

Reacties

Arnold1988
Mark snapt het ook
Tijd heelt alle wonden
Bartlehiemboer
@Arnold1988 Ik kan hem niet zien??? Kan gewoon internetten en al Maar op deze site krijg ik de melding uw internet is geblokkeerd? Ze doen FdF ook al in de ban?
Albert Peters
Aks je hem niet kan zien mis jeniet veel
pa
Quote Reactie van @Albert Peters:
Aks je hem niet kan zien mis jeniet veel

Een waarheid als een koei
+22
George
Ja het klopt gewoon helemaal wat Mark zegt. Ze maken rendabel grondgebruik / teelten onmogelijk , beregeningsverboden , rustgewassen , teeltvrije zones langs watervoerende sloten , verdere beperkingen gewasbeschermingsmiddelen , gewassen voor 1 oktober van het land en vast nog meer gekkigheid. Als ze dan ook nog eens recht tot eerste koop vestigen komen ze goedkoop aan de grond en lijken we bijna de bewoners van de Obersalzberg in de jaren 30. We worden gewoon verdreven en uitgeschakeld als boer en de mogelijkheid om te boeren ontnomen. En dan niet alleen tegen natura 2000 gebieden maar met deze beperkingen in heel NL! Het is ongelooflijk wat er aan de hand is , niet alleen in NL maar zoals Mark ook aangeeft wat er vanuit Europa komt. Het is te gek voor woorden en honger lijkt bijna een doel te worden.
Spuit11
@George Wee degene die daar wat van vindt rtvnoord.nl/nieuws/977619/…
Frans1
@Spuit11 doe je zelf ook richting Fvd hè 😉
+2
kanniewaarzijn
@Spuit11 Het is de overheid zelf die een voedingsbodem creëert. Alles om de aandacht van zichzelf af te leiden, net als destijds de "strijd" tegen nepnieuws.
Hooibaaltje
@George je denkt dat we in een film zitten. Maar tis gewoon werkelijkheid die gekkigheid moet gauw stoppen maar ja wie gaat dat doen?
George
Quote Reactie van @Hooibaaltje:
gauw stoppen maar ja wie gaat dat doen?

Dat wordt niet makkelijk. Er zal een totaal andere politieke omslag moeten komen. Minder Europa , Nexit denk ik. Samenwerking okay maar niet dit dwingend beleid blindelings volgen.
@George Een Nexit en daarna verkiezingen met voorwaarden dat men geen connectie met het Wef mag hebben en ook uit de WHO .
+2
Vario512
@Hans is Hobby boer Als meer dan de helft van de Nederlandse bevolking op FvD stemt, is het opgelost...

..oh nee, die partij wordt verboden...
pieta
@Vario512 Die partij hoef je niet te verbieden. Zo het nu gaat regelen ze zelf wel dat ze hooguit een paar zetels hebben.
+1
de jonge
@pieta dan heeft de kiezer dat besloten, dat de politiek partijen wil gaan verbieden is een pure vorm van communisme
+3
pieta
@de jonge Ik weet niet of het communisme is. Ik zou wel graag zien dat ze wat regels hadden en handhaafden. Zoals het opgeven van neveninkomsten. Maar ook aanwezigheid in de kamer en constructief meedoen aan het proces van het regeren van een land. Dus niet een eeuwigheid gaan wauwelen over een spionnenschool terwijl het over de begroting gaat. Ik zou zeggen praat over de begroting en anders direct de microfoon uit. 😁
de jonge
@pieta dan zou een pvdd het woord niet vaak meer krijgen,die grijpen bij ieder debat haast de kans om er nog even een zinnetje aan vast te plakken of te verwijzen hoe slecht de ""intensieve veehouderij"" is, en ik weet ook niet hoeveel thieme voor haar boeken heeft ontvangen en daar heb ik niemand over gehoord..
pieta
@de jonge Ik wil één zinnetje niet gelijk trekken met een compleet betoog wat ook niets te maken heeft met het onderwerp.
de jonge
@pieta zij doen het niet eenmalig met 1 zinnetje, misschien debatten eens gaan volgen
+2
pieta
@de jonge Ik weet wel wat ze doen. En ze hebben al heel wat bereikt er mee. Wat heeft Forum al bereikt met hun methode? Gaan ze ooit iets bereiken? Willen ze iets bereiken? Ik zou zo graag hebben dat het een constructieve partij was die invloed had. Ze plaatsen zichzelf overal buiten. Dat is ontzettend jammer omdat we deze rechtse stemmen/zetels eigenlijk zo goed kunnen gebruiken.
pieta
Quote Reactie van @de jonge:
ik weet ook niet hoeveel thieme voor haar boeken heeft ontvangen en daar heb ik niemand over gehoord

Dat weet ik ook niet. Daar moeten ze ook gewoon op handhaven net als dat ze (zowel Thieme als Ouwehand) 4 maanden de ziektewet ingaan voor de verkiezingen. Dat moet ook onderzocht worden. Alleen al dat ze de schijn tegen hebben.
@Vario512 Dat verbieden van Fvd gaat niet gebeuren , maar een verkiezings uitslag met meer dan 50 % voor Fvd zou een zegen zijn want dat zouden er vele zaken opgelost zijn , zoals het gehele stikstof soap . Daarnaast weten we ook dat uit de EU stappen een feit is .
Heb bij de vorige vekiezingen al op ze gestemd en dat zal zeker weer gebeuren .
pieta
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
maar een verkiezings uitslag met meer dan 50 % voor Fvd zou een zegen zijn

Als BBB 50% vd stemmen krijgt wordt het ook heel wat anders van maar hoeven we hopelijk niet naar Poetin op NPO 1,2 en 3 te kijken. 😁
@pieta Een Nexit staat niet in BBB programma en we moeten los van de EU en zelfstandig verder .
Daarnaast ben je natuurlijk zeer vrij om naar Poetin te kijken , ik kijk liever ergens anders na , want er is meer dan naar NPO te kijken . Het journaal laat ik zo wie zo links liggen .
pieta
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
Nexit staat niet in BBB programma

Als daar een nexit in stond kregen ze mijn stem dan ook zeker niet.
+5
George
@pieta
Mijne wel. We moeten snel uit dat wespennest. Samenwerking zoals vroeger in EEG verband prima. Maar laten we stoppen dat Brussel overal zijn zegen over moet geven.
pieta
Quote Reactie van @George:
Maar laten we stoppen dat Brussel overal zijn zegen over moet geven.

Brussel hoeft niet overal zijn zegen over te geven. Kijk maar naar de wolf. Het is de nederlandse interpretatie die het moeilijk maakt.
George
@pieta Tja als we in NL alles verkeerd interpreteren dan creëren we onze eigen problemen. 😀
Maar dat lijkt me eigenlijk ook wel sterk.
pieta
@George Zoek maar op. Volop in het nieuws geweest.

ad.nl/binnenland/…
hans1980
Misschien stem ik wel fvd
+2
pieta
@hans1980 Van mij mag je maar zo ik er nu naar kijk is dat een verloren stem. Ze vinden geen gehoor in de kamer. In mijn beleving is dat volledig hun eigen schuld.
+2
Frans1
@pieta het is jammer dat Baudet zo uit de bocht gevlogen is. In her begin sloeg ie regelmatig de spijker op zn kop, maar sinds corona draaide hij door, en dat heeft fvd de das omgedaan. Van Mijeren doet het niet slecht, maar naast zijn ontzettende kutstem moet hij naast het geraaskal van Baudet het woord doen, die wordt niet serieus genomen, terwijl hij toch sterke punten heeft
+3
de jonge
@Frans1 dan nog is het zo dat de burger het recht moet hebben op deze partij te stemmen, als er geen draagvlak is, is dat in de stemmen te zien, dat een d66 in achterkamertjes met de rest stiekem zit te vergaderen hoe ze deze partij eruit willen drukken is pure minachting voor de mensen die stemmen en lijkt op gedrag uit korea china ed. en dan hebben partijen als de vvd en vooral d66 de mond vol over democratie...
+5
Frans1
@de jonge ben het met je eens hoor, de nieuwe bestuurscultuur schuift teveel naar Dictatuur66, maar de rest van de coalitie laat het ook gewoon gebeuren, zodat de regering niet valt. Dus zijn ze net zo schuldig
+1
Spuit11
@Frans1 Dat was voor de verkiezingen al duidelijk dat men die kant op wilde gaan. Maar ja, volgens sommigen had je nog wat in de melk te brokkelen als je aan mocht schuiven. Blij met het resultaat @Twentsch Land ?
pieta
@Spuit11 Ik ben ook tegen wat nu gebeurt en hoe het gaat maar ik zie veel meer in BBB en JA21.
Twentsch Land
Welk resultaat ?

@Spuit11
Spuit11
@Twentsch Land Die je partij heeft behaald
Twentsch Land
Snap um niet ... kun je het beter uitleggen ?

@Spuit11
Spuit11
@Twentsch Land Jij hebt er nooit een geheim van gemaakt VVD te steunen. Ook toen al duidelijk was aan welke kant ze stonden. Ik was benieuwd wat er door een VVD aanhanger gaat nu hij persoonlijk de gevolgen daarvan gaat ondervinden
Twentsch Land
@Spuit11

Nooit geheim van gemaakt VVD te steunen, ook toen al duidelijk was aan welke kant ze stonden.
Ik heb gezegd dat de vvd beter afstand kon nemen en niet deel nemen in de huidige coalitie omdat het heel veel water bij de wijn doen zou worden. Heb hier ook geschreven toen dat het misschien maar beter was dat er een coalitie over links maar moest komen….niet omdat het beter voor ons boeren was maar dat de deksel iets harder op de neus zou komen en dat dat voor sommige beter deed beseffen wat ze hadden.

Heb het idee dat jij en meerderen denken dat als dit niet was dat er niks geen gedoe zou zijn. Hoe zou het er uit hebben gezien bij een coalitie over links ?

Zou vrijwillige opkoop bestaan of zou er direct voor alleen onteigenen zijn gekozen ?
Zou latente ruimte nog bestaan ondanks het nu ook twijfelachtig is ?
Zou er veel meer vee weg zijn gegaan dan nu het geval zal zijn ?

Zo kunnen we nog wel even doorgaan en elke vraag kan alleen met een vermoeden worden bevestigd. Nooit met zekerheid omdat het niet zo is gelopen.

Blij met de huidige plannen …. Nee dat ben ik zeker niet maar besef ook dat het nog erger kan.

Blij met hoe de VVD het nu doet … NEE
Ook al wel een aantal keren CDA gestemd….blij met hoe het CDA het doet ! NEE helemaal niet.

Afgelopen kamer verkiezingen trouwens niet op Rutte gestemd .
Arnold1988
@Twentsch Land wel op vvd?
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @de jonge:
partijen als de vvd en vooral d66 de mond vol over democratie...

En dit zijn precies de partijen die het meest schijt hebben aan de burger.
pa
Quote Reactie van @Frans1:
terwijl hij toch sterke punten heeft

Alleen misschien aan ze schoenen!!
+1
pieta
Quote Reactie van @Frans1:
Van Mijeren doet het niet slecht, maar naast zijn ontzettende kutstem

Op zijn stem beoordeel ik hem niet maar voor mij heeft ie afgedaan na rioolratten-filmpje en "oproep" tot bestorming. Van mij mag ie er zijn maar ik geloof/vertrouw hem niet meer.
Frans1
@pieta van zijn stem is enkel mijn mening😬, verder ben ik het best met hem eens, het is maar net hoe je er tegenaan kijkt. Ik zie een coalitie die veel naar zich toe trekt. Veel teveel, ongezond veel voor een democratie
+2
pieta
Quote Reactie van @Frans1:
Ik zie een coalitie die veel naar zich toe trekt. Veel teveel,

Ik zie vooral een D66 en in mindere mate Christenunie waar ze veel te veel aan toegeven. Daarnaast ontbeert het ze aan het lef om er gewoon uit te stappen en daarmee het kabinet te laten vallen. Dat het CDA het coalitieakkoord getekend heeft was al een grote fout. Dat ze het kabinet niet laten vallen zonder zich te laten beïnvloeden door de peilingen is eigenlijk nog erger. Een VVD die niet naar haar achterban luistert. Stikstofmotie, asiel en waarschijnlijk nog wel wat meer.
Alleen zie ik de oplossing niet in FVD. Baudet is openbaar aanhanger van Poetin. Dat alleen is al genoeg om niets met hem te maken willen hebben en ook met de rest van zijn partij niet. Maar ik zie niets in FVD verbieden.
de jonge
@pieta waarom hoor ik jou niet over een klaver die de opmerkingen zelfs over dood door akwasi afdeed als een woordkunstenaar...dat lijkt mij vele malen erger dan een van meijeren die steeds erbij zegt dat hij geweld afkeurd, je bent selectief aan het luisteren..
de jonge
+3
pieta
@de jonge Ik ben geen Klaver-fan. Maar als jij oplossingen wil voor de huidige problemen dan zie ik Klaver niet als probleem. Zijn kiezers gaan ons niet helpen waarschijnlijk en ga je ook niet overtuigen. FvD pakt stemmen van mensen die evengoed BBB of JA21 konden stemmen. En die gaan ons misschien wel helpen. Daarom vind ik het jammer als er (boeren, rechtse)stemmen richting Forum gaan. En voor de steun die Baudet uitspreekt voor Poetin moest heel NL niet op hem stemmen.
de jonge
@pieta kun je een video daarvan plaatsen waar hij dat zegt?voor de steun die Baudet uitspreekt voor Poetin moest heel NL niet op hem stemmen.
+1
pieta
@de jonge Ik heb hem gezien metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/… een interview waar ie de loftrompet afsteekt over Poetin.
+1
de jonge
@pieta ik weet niet hoor,maar ik krijg een stuk over chocoladepepernoten ervoor :😂 :😂
pieta
@de jonge Wat gek. Ik ook. 😁 Toch iets fout gegaan.
+2
de jonge
@pieta dit is wat hij zelf erover zegt, Volgens Baudet zelf, die de vraag ook al eens heeft gekregen of hij banden heeft met de Russen, is het totale onzin. „Absoluut niet”, zei hij er ooit al eens over. Er zijn meerdere manieren om te kijken naar wat zich nu afspeelt, mijn mening is dat de eu zelf steeds olie op het vuur aan het gooien is, er zijn jaren terug afspraken gemaakt dat de eu geen centimeter dichterbij zou komen en rusland ook niet, de handel mocht iedereen met oekraine doen, als dan een eu de afspraken niet nakomt kun je verwachten dat rusland in de tegenaanval gaat. En waarom moet oekraine zonodig bij de eu? er werd al handel mee gedreven immers..Als de eu het had gelaten zo het was,was er nu geen gedonder geweest.
+1
pieta
Quote Reactie van @de jonge:
Volgens Baudet zelf, die de vraag ook al eens heeft gekregen of hij banden heeft met de Russen, is het totale onzin.

Dat noemen ze bij mijn weten ontkennen wat ie zegt. Hij zegt gewoon dat ie Poetin een fantastische vent vindt.

Hier een quote van Baudet:

„Ik ben een complotdenker. Ik geloof dat we worden geregeerd door een globaal complot van kwaadaardige reptielen. De enige globale speler die daar tegen ingaat, is Vladimir Poetin. Dus ik ben een fan van Poetin. Hij is onze Dark Knight (Batman, red.). Hij is de held die we nodig hebben, de man die globalisten ontmaskert.”

„De ’speciale militaire operatie’ is een succes. Poetin ontmaskert de beesten. Ik denk dat hij gaat winnen. En als hij wint dan betekent dat de vernietiging van de globalistische beweging van het ’Amerikaanse Rijk’.”

„Daarom vind ik het belangrijk om mij uit spreken. Ik ben de enige die zegt dat Poetin een held is en moet winnen en dat wij alles moeten doen om hem te ondersteunen. Het is vreemd dat ik de enige ben.”

Einde quote

Als je dan nu ziet dat ie telkens de energievoorziening kapot schiet in Oekraïne dan zie ik vooral een beest. Gewoon onmenselijk.
+3
Bartlehiemboer
Zoals bekend ben ik nogal een volger van debatten, politieke partijen en media.

We zitten in een grote puinhoop voor de boeren. Alles met maar 1 reden, Den Haag wil onze gronden in beheer. En via de boeren, de grond en inflatie de mensen zo afhankelijk maken dat er controle over de burgers is/komt. Op zich voor boeren niets nieuws. Alles wat we doen is al bekend bij overheid. Onlangs nog een Skal controle gehad. Alles moest op tafel.

In mijn ogen hebben de boeren veel te veel vertrouwen (gehad) in de huidige politieke partijen.
Steeds maar weer met bewijzen komen dat hun verhaal niet klopt en steeds maar weer vertrouwen dat er iets aan gedaan gaat worden. Met als eindresultaat dat we nu jaren later verder tot een oplossing zijn dan ooit. En dat onteigening wel heel dicht in de buurt komt.

En nog steeds geloven deze boeren dat er oplossingen komen. Dat het straks beter gaat.
Nou geloof mij maar, die oplossing komt niet door weer dezelfde coalitie partijen te kiezen

Ik kan totaal niet begrijpen dat de boeren die geweldig werk verzetten niet kunnen zien wat er gaande is.
Ze zien wel de Hoax van het "stikstofprobleem" die bij de boer wordt neergelegd. Waarschijnlijk puur omdat je er mee te maken hebt.

Maar de Hoax van de covid Vaccinatie, de werkelijke reden van de oorlog Rusland, de energie tekorten, de watertekorten, de voedseltekorten, de migranten, en het verhaal van de media lijkt bij deze zaken niet in twijfel getrokken.

Ik ben daar best wel boos om. Het is gewoon struisvogelgedrag.
Zelf voorstander van Fvd daar ze vaak en al in een vroeg stadium de waarheid hebben verteld. Maar dan moet je wel open staan voor het echte verhaal wat ze vertellen. Er komen vaak wat vreemde uitspraken bij en de media kan plakken en knippen Maar het is wel duidelijk hoe dicht ze bij de waarheid zitten.

Natuurlijk begrijp ik ook wel dat we het met de Fvd niet snel beter gaan krijgen. maar laten we eerst eens met zijn allen erkennen wat het probleem is.
Ja 21, BBB, Groep van Haga allemaal prima. Maar hoe er nog voor Cda, D66 of Vvd kan worden gekozen is mij een raadsel. Dan moet je het wel goed voor elkaar hebben dat je bij het groepje elite hoort die niet geraakt worden door dit beleid.
Ik kan er niet bij.
+2
Spuit11
@Bartlehiemboer Er wordt nog voor de afbraak partijen gekozen omdat men zo graag de kop onder het maaiveld wil houden en aan de goeie
kant wil staan. De media dicteert wel wat goed en fout is, of het waar is doet er niet toe, en de herhaling doet de rest. Verder heb je volkomen gelijk.
Bartlehiemboer
@Spuit11 Ja, ik kan het de boeren ook niet kwalijk nemen.
Het onmenselijk of het kwade wat er achter zit, zit niet in onze aard. Het lijkt me ook vreselijk als goed gelovig mens ineens te moeten inzien wat er gaande is. Dan kun je het maar beter ontkennen, dan raakt het je minder. Dat de overheid van deze (goedgelovige) boeren ook nog gebruik maakt om alles door te drukken Is eigenlijk nog triester dan het hele plan wat er achter zit.
pieta
@Bartlehiemboer Ik zie tal van problemen wel. Alleen zie ik van FVD geen oplossingen komen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
61
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
3.979