Nieuwe watermaatregelen op komst: hoger grondwaterpeil en strengere milieueisenQuote:
Haagse bronnen bevestigen dat het kabinet vrijdag maatregelen bekendmaakt over onder meer het waterpeil en de waterkwaliteit.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Aap komt uit de mouw, water peil omhoog en huizen bouwen op hogere gelegen gronden ivm met overstromings gevaar en verzakken van huizen, grond willen en niet voor de natuur. Kaart en plan 25 jaar geleden bedacht door voormalig Min Winsemius zou nog wel eens dicht in de buurt komen van dit plan.
ted9
@Twentsch Land Welke kaart is dat?
sorry
@ted9
+1
Twentsch Land
Ik heb de kaart niet en kan het ook niet terug vinden op internet maar heb de kaart in die tijd gezien en daar was op te zien dat bebouwing met name langs het oosten van noord tot zuid toekomstige bebouwing moest komen en landbouw met name naar laag gelegen gebieden onder de zeespiegel.

@ted9
ted9
@Twentsch Land Zoals vroeger dus.
Twentsch Land
Idd voor dat gebieden werden droog gelegd.

@ted9
+2
Frans Z.
Gaat helemaal goed komen met opkoopregeling. Ze gaan door tot de laatste boer het licht uit doet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's grondwaterpeil geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
904
TREFWOORDEN