Provincies stellen voorwaarden gebiedsgerichte aanpak stikstof - BoerderijQuote:
Om de gebiedsgerichte aanpak van stikstof mogelijk te maken, willen provincies dat het Rijk bindende afspraken met ketenpartijen maakt over onder meer de beloning van de boer, inzet van een innovatiefonds en regelingen voor een krimp in de keten.

Deel dit topic

Reacties

+4
familie pelle
Quote:
Jan Willem Erisman, Alex Datema en Roy Meijer noemen we bij naam voor hun grote bijdrage.

Kan iemand mij vertellen welk mandaat deze drie nobody’s hebben? De eerste twee hebben weinig op met de gangbare agrarische sector, dat is bekend. En dan roy meier. Door het Hartstochtelijk verdedigen van de wsn maakte hij de taakstelling voor agrarisch Nederland alleen maar groter. En nu heeft hij het grootste woord in de gebiedsgerichte aanpak??????🤮
matt
De provincies willen de mogelijkheid om gronden aan te kopen via de Wet voorkeursrecht gemeenten

Het gaat dus toch gewoon over de grond.
Boeren bezetten het land zij onze vriend Ed nijpels al.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof en boerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
821
TREFWOORDEN