Honderden boeren wachten op uitkoopregeling, 'onduidelijkheid is frustrerend'


Quote:
Gisteren lekte uit dat het kabinet van plan is om de meest vervuilende bedrijven een stopbonus te bieden. Provincies willen dat minister Van der Wal snel duidelijkheid biedt aan alle boeren.

Deel dit topic

Reacties

+1
Twentsch Land
Voor die wel wil verplaatsen kan waarschijnlijk beter de overheid passeren en direct proberen zijn rechten aan de man te brengen en de grond los te verkopen....beroeps verbod zal dan niet aan de orde zijn.
cs-agrar
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Voor die wel wil verplaatsen

waar heen?
+2
Arnold1988
Staatssteun
Onrechtmatige staatssteun

ddb.nu/site/assets/…

Is er voor de aangekondigde regeling al een goedkeuringsbeschikking?
Accepteert de EC verplaatsing van bedrijven en de daarmee samenhangende verstoring van de interne markt? Of knijpt de EC een oogje dicht nu Nederland het nationale plafond met 40 miljoen kilo gaat verlagen?

(klik om te vergroten)

Twentsch Land
Handel doet wandel en wandel doet handel.

@Arnold1988

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's van der wal , boeren en stopbonus geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
860