Voorzichtig positieve reacties op kabinetsplan 'stopbonus' voor boeren

Boerenorganisaties zeggen dat de plannen in lijn zijn met het advies van bemiddelaar Remkes. Wel blijft het de vraag of er sprake zal zijn van dwang.

Deel dit topic

Reacties

Arnold1988
Johan Vollenbroek van milieugroep MOB noemt het “in principe goed” als het kabinet hiermee stappen zet om de veestapel te verkleinen. “De vraag is of het genoeg is.” Een andere vraag is of deze aanpak op goedkeuring van de Europese Commissie kan rekenen, waarschuwt Vollenbroek. “Krijgen uitgekochte boeren een beroepsverbod? Want Brussel zal niet accepteren dat ze hier met veel geld worden uitgekocht en dan in Oost-Duitsland een grote boerderij kopen om verder te gaan.”
+5
robotmelker
We kunnen in dit land boeven en mislukte politici nog niet eens weren, maar een eerlijke hardwerkende boer moet een grensoverschrijdend beroepsverbod krijgen!! Volgens mij allemaal ontsnapte gekken die dit proberen te verkondigen!!
+6
labella
LTO 2 voorman Bart Kemp rent nu nog harder dan LTO om als eerste op die "woest en wild aantrekkelijke" Christianne van der Wal te springen. 🙈 😰 Zijn eigen ondergang tegemoet!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's advies , remkes en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1.602
TREFWOORDEN