Column: LNV moet stikstofruimte I&W opeisen

Quote:
Den Haag verzaakt haar wettelijke taak om PAS-melders te legaliseren. Christianne van der Wal moet daarom beslag leggen op de opgekochte bedrijven van collegaminister Mark Harbers.

Deel dit topic

Reacties

BertK
Dat is pas dikke pret: Provincie kan als bevoegd gezag de vergunning van door I&W opgekochte bedrijven intrekken! Wie beschikt er dan over die ruimte?
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @BertK:
Wie beschikt er dan over die ruimte?

Niemand, als ik het goed begrijp.
Jawis
@kanniewaarzijn i en w maar ze kunnen er niks mee
robbies
Een extra afroming op extern salderen voor landbouwactiviteiten. Bij elke transactie gaat -naast 30% afroming voor natuur- 20% in de pot voor landbouw. De agrarische sector kan toch niet alle vergunde ruimte meer benutten. Kun je de PAS-melders mee helpen en in de toekomst uitbreiding van bedrijven faciliteren. De verkopende partij heeft er geen nadeel van, want door beperking van beschikbare ruimte, zal de prijs vanuit bouw en infra hoger zijn. Landbouw kan zich ontwikkelen door te kopen uit de landbouwpot met realisatieverplichting.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lnv , harbers , stikstofruimte , christianne van der wal , pas-melders en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.216