Is Johan Vollenbroek de schepper God??


Deel dit topic

Reacties

+6
Adaptief boeren
Vollebroek heeft meer weg van een handlanger van de duivel te zijn
+8
Jawis
@Adaptief boeren ik krijg meer het idee dat hij gebruikt wordt door deze regering om hun eigen beleid spaak te laten lopen zodat ze versneld de wef ideeën kunnen uitrollen. Anders was hij echt wel tot stoppen gedwongen, maar ze laten hem rustig zn gang gaan....
+1
Adaptief boeren
@Jawis dat beschouw ik als een onbewezen komplot theorie
T'is simpelweg een juridische doolhof
+1
de jonge
@Jawis precies wat jij zegt, ik ben niet vergeten hoe snel er even een nieuwe wet doorgedrukt werd toen iets van viruswaanzin of waarheid (weet niet meer hoe die groep heette) de rechtszaak had gewonnen ivm de avondklok... wat kon dat snel geregeld worden dat het alsnog ingezet werd, de politiek die het nu voor het zeggen heeft deugt van kant, aftreden om toeslagenschandaal,dan in dezelfde formatie terugkeren en stemmen tegen een motie om de verdwenen kinderen zo snel mogelijk met hun ouders te herenigen... en wat hoor je nu nog over de kinderen die ze zijn ""kwijtgeraakt""? je moet als politicus het lef maar hebben....
GJKlaassen
In Meppel zitten dan een paar van zijn discipelen....
+4
Bekkink
Wanneer word ie opgehaald door god?
Adaptief boeren
@Bekkink de duivel en zijn handlangers worden niet opgehaald maar verdoemd
kanniewaarzijn
@Bekkink Duurt vast niet lang meer 😁
+3
newholland6640
En vollenbroek denkt dat de natuur te besturen is door de mensheid. Dat is pas van God los.
+2
arjen90
Het valt mij altijd op dat de instrumenten van de overheid zo gemaakt zijn dat hij altijd zijn zin krijgt bij de rechter. Hij krijgt eigenlijk altijd gelijk.
Het komt de regering ook wel uit, want dan kunnen ze telkens het argument gebruiken dat de rechter gezegd heeft dat kwetsbare natuur hersteld moet worden.
+4
de jonge
@arjen90 alleen bij de formule 1 lukte het niet... bijzonder he?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's johan vollenbroek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN