Van het cda moeten we het weer hebben. De boeren zouden is een goede dag hebben?Quote:
Het CDA in de Brabantse Staten heeft zojuist gezegd tegen het verschuiven van de deadline voor schonere stallen te zullen stemmen. De partij speelt daarmee een oneerlijk spel. Ze wil koste wat kost aan de macht blijven in de provincie en weet nu al dat ze na de verkiezingen een ander standpunt gaat innemen, zo zeggen verschillende bronnen tegen Omroep Brabant.

Deel dit topic

Reacties

T60401
+2
kanniewaarzijn
Politici maken wel vaker vreemde (schijn)bewegingen. Maar als ik het zo lees wordt het spelletje ten voordele van de boer gespeeld. Als het doel is om hierna een coalitie met BBB te vormen, dan heiligt het doel de middelen, toch?
+1
matt
Je word dus het juridisch moeras ingejaagd,met een verplichte vergunning aanvraag.
Waar ze niks mee doen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , brabant , verkiezingen , stallen en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!