Tientallen boeren verzamelen met trekkers in Drachten voor protest tegen stikstofbeleidQuote:
Tientallen boeren hebben zich donderdagavond verzameld bij de woonboulevard in Drachten om te protesteren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Naast trekkers doen ook trucks mee aan het protest.

Deel dit topic

Reacties

bio boer
Waneer gaan de boeren in Overijssel de straat op had wel wat verwacht eerlijk gezecht nu is daar echt iets om tegen demonstreren nu paar colleges op hele rare manier in de problemen komen doorfouten van de overheid
cornelissen
@bio boer Zitten nog even met een klein dingetje. De pas was er voor uitbreidingen na 2 juli 2015 en niet om een bestaande situatie van voor 2 juli 2015 te legaliseren. En je begrijpt wel ,welke groep de MOB in het vizier heeft.
+1
bio boer
@cornelissen weet niet hoe dat in Overijssel was maar in Friesland werden boeren vaak weggestuurt dat ze geen vergunning nodig hadden ze stoten zo weinig uit was een fout van de provincie maar gebeurde veel boeren hier in de buurt hebben nog steets geen vergunning zelf met relatief jonge stallen van 10 jaar oud anderen hebben met de pas wel melding gedaan
Dus pas op wat je zecht
cornelissen
[quote="@bio boer" p="2065760"]Dus pas op wat je zecht

Reageer @bio boer
Dan zeg ik maar niets meer ,maar ik heb deze informatie uit een bijlage , opgesteld door Damen Legal ,zich noemende advocaat stikstof , advocaat agrarisch recht , die verstuurd is door SSC, hoe te handelen bij een handhavingsverzoek.
buorman
@cornelissen Mss even beter lezen wat John Spithoven hier allemaal zoal geschreven heeft, het blijkt toch net even anders te zijn.
de jonge
Waarschijnlijk is er een deel die de indruk heeft dat het overwaait en hen net gaat raken als er 5 a 600 piekbelasters uit zijn, niets is minder waar, het doel, de helft eruit voor 2030 staat nog steeds!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's protest , trekkers , stikstofbeleid en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!