Provincie beschikt over slechts één instrument voor stikstofreductie: opkopen veebedrijven

Quote:
De melkveehouders Gert en Rianne Krol uit Weert zijn de eerste van de 7 agrariërs die een contract met de provincie zijn aangegaan over een vrijwillige opkoop van hun bedrijf. Dit is de enige mogelijkheid om de stikstofreductie te realiseren.

Deel dit topic

Reacties

January
Is toch ideaal voor boeren die willen stoppen, of met een opvolger, geld vangen en weg wezen , het gaat niet stoppen ze gaan door wat er ook gebeurt, nu toe pakken voor het geld op is
Adaptief boeren
Onderhandelingen met ambtenaren lijken nogal lastig, je spreekt niet dezelfde "taal"
Lijkt me dat je dat niet helemaal zelf moet doen
Misverstanden over gevoerde gesprekken en toezeggingen zal je moeten incalculeren
Jawis
@Adaptief boeren ik mag hopen dat een rentmeesterskantoor onderhandeld namens provinciën
Noorderling
Quote Reactie van @Adaptief boeren:
Misverstanden over gevoerde gesprekken en toezeggingen zal je moeten incalculeren

alles op papier, gesprekverslag maken en ondertekenen. Heel kinderachtig, wel nodig met dergelijke belangen en een partij waarbij je eigenlijk een obstakel bent in plaats van je elkaar in de toekomst nog eens nodig bent.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , melkveehouders , melkveehouder , kennis en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!