Stikstofprobleem schept kansen in recreatiesector: op opgekocht boerenland kunnen 'extensieve' toeristen bivakkeren

Waar het stikstofbeleid voor boeren en bouwbedrijven tot grote problemen leidt, biedt het in de recreatiesector kansen voor nieuwe ontwikkelingen.

Deel dit topic

Reacties

j h p
Gaan die extensieve toeristen het gras dan opvreten, kan het hele stuk niet lezen, maar zoals we hier zeggen, wat een gaper.
George
Mooi man , camperplaatsen , kampeer locaties in het veld , leuk , heel leuk allemaal als die boeren allemaal weg zijn krijgen ze plaats. Kunnen ze iets verder uit elkaar recreëren. 😀
De wereld is zo langzamerhand hartstikke gek aan het worden.
Kars
Extensieve. Dat zijn die grijze duiven met grote verrekijker die over het land van die boer willen lopen. Misselijk rot volk. In de zomer op zandpaden laat ik ze altijd flink stof happen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstofbeleid , stikstofprobleem en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0