Illustratie van: dirkie ten hove

De KDW overschrijdingskaart vanuit EU Habitats in relatie tot emissiereductie-beleid piekbelasters NOx en NH3

Interessant?, wie of wat is Richard Zijlstra ook alweer?:

Quote:
Emissiereductie gericht op NH3 heeft nagenoeg geen of erg weinig effect op de
instandhoudings-doelstelling vanuit de EU habitatrichtlijn

Concept rapport Richard Zijlstra:

Aanleiding voor deze korte notitie is het volgen van de discussies rondom het stikstof-beleid vanuit Nederlandse kabinet in relatie tot EU habitatrichtlijn. Hierin is door Nederland gekozen voor een gericht stikstof-beleid, welke grote maatschappelijke gevolgen en consequenties heeft, zowel op werkgelegenheid, voedselproductie als op de sociaal maatschappelijke situatie. Wat er zoal vooraf allemaal heeft afgespeeld voorafgaande aan de huidige situatie is volop bekend.

Wat ik hierin deze korte notitie duidelijk wil maken is om inzicht te geven in de effectiviteit van het voorgenomen beleid rondom emissiereductie piekbelasters vanuit NH3 en NOx. Hopelijk kunt u vanuit deze korte notitie inzicht krijgen in bovenstaande doelstelling. Ik wens u veel
plezier en helderheid met het verkrijgen van inzicht vanuit deze notitie.

Het complete rapport: drive.google.com/file/d/…

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

KDW Overschijdingskaart

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voedselproductie , nh3 , nox , piekbelasters , nederland , richard zijlstra en habitatrichtlijn geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0