NCTV waarschuwt voor complotextremisten



Quote:
Wantrouwen, woede en onrechtvaardigheidsgevoel leiden tot extremistische uitingen tegen de overheid, politiek, media, wetenschap en de rechtsorde.

Deel dit topic

Reacties

+1
Twentsch Land
Boeren en stikstof worden ook nog even genoemd.
+3
Marco de 1ste
Nou compottheorieen blijken toch steeds meer de waarheid kijkend naar de wob stukken covid MH17 stikstof dossiers. Daarmee groeit het wantrouwen richting het regime. Het is dan ook niet raar dat het volk in verzet komt tegen de politici en media die zogenaamd de waarheid in pacht hebben.
Nevergiveup
Het valt niet mee als je in het gedoctrineerde complot van den Haag opgesloten zit om de werkelijke reëele eerlijke wereld te begrijpen
+3
Twentsch Land
Feit is dat er complotdenkers zijn ..... om boeren en stikstof te benoemen in deze als mogelijk gevoelig voor complotdenkers vindt ik denigrerend richting de boeren en tuurlijk zullen er wel een paar tussen zitten maar dat is bij alles en overal.
+3
Weidezicht
@Twentsch Land zo praten ze mooi de kritiek op stikstofbeleid in de wappiehoek. Dat ze dat zo doen, zal wederom geen toeval zijn. Ik heb echter sommigen wel eens proberen te waarschuwen niet met je trekker en stikstofbord naar een coronademonstratie in bijv. Amsterdam te gaan. Daarmee lever je de munitie voor deze laag bij de grondse vergelijking van deze nctv.
Twentsch Land
Mooi gezegd 👍🏻

@Weidezicht

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's wetenschap , overheid en politiek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0