VIDEO: Caroline van der Plas laat niks heel van stikstof-drammer Jesse Klaver. 'Waar zijn we mee bezig?'



Quote:
Caroline van der Plas laat niks heel van stikstof-drammer Jesse Klaver.

Deel dit topic

Reacties

hans-hans
sorry
@hans-hans had de landbouwwoordvoerder van gl last vd strotje?
hans-hans
@sorry klaver lacht maar ik denk dat die flink baalt van Caroline haar antwoorden dit wil hij niet horen , hij wil alleen horen ........................... vul maar in
dat is denk ik waar klaver last van heeft
jan 10
Kijk,dat dat wat vd Plas doet en zegt,heeft het cda de afgelopen jaren volledig laten zitten.Terwijl ze daar ook voldoende kennis in huis hebben.
Maar helaas,geen lef.
Frans1
@jan 10 CDA heeft zn agrarische achterban al lang laten vallen om deze regeerperiode op het pluche te kunnen blijven zitten. Daar heeft agrarisch NL niets meer van te verwachten
Mh12
Wat ze halverwege zegt over die peren uit Thailand.......slippers uit China ed.... dat is toch wel een dingetje, kan veel gereduceerd worden..... jaer dat camera niet op jesse gericht stond. Denk dat hij keek als een boer (met kiespijn)
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Mh12:
Wat ze halverwege zegt over die peren uit Thailand.......slippers uit China ed.

Uitkijken met dat soort uitspraken. Wij exporteren onze melk (en andere zaken) ook!
Theo61
@kanniewaarzijn Dat is gezonde handel, daar drijven economieën op, produceer waar je goed in ben en ruil het met een ander die goede dingen produceert. dat heeft ons ook de welvaart gebracht naar de oorlog! Alleen willen ze dat niet meer zien en moet het wiel opnieuw uitgevonden worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's klaver en caroline van der plas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0