Bellen met de grote bazen in Brussel? Kabinet moet bij uitzondering bedingen voor stikstofregels

Het kabinet moet naar Brussel om een uitzondering te bedingen op de stikstofregels, zei werkgeversorganisatie VNO NCW gisteren. Johan Remkes suggereerde het eerder ook al. Wie moet het kabinet bellen?

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Als je niet weet wie je moet Bellen is het verstandig om dan de vraag te stellen....wie moet je niet bellen ! Daar zijn wel antwoorden op te geven, dat maakt het daarna makkelijker om antwoord te vinden op de eerste vraag.
Arnold1988
,Dus niet in Den Haag in coalitieverband iets besluiten en dan aan Brussel vragen om dat even goed te keuren. Ik snap dat dit lastig is, met de huidige verhoudingen, maar ze moeten echt een breder gesprek aangaan, waarin men uitlegt dat Nederland na Malta veruit het dichtstbevolkte land van de EU is, dat het met zijn landbouw de wereld voedt, en dat men graag samen over een oplossing nadenkt. Het zijn geen onredelijke mensen hier.’’ Een beetje omdenken
Hans van Bergen
Vd Wal heeft gewoon toegeven dat Brussel helemaal nooit geen N regels heeft vast gesteld voor NL maar in 1994 de flora en fauna wet en in 2004 de habitat richtlijn. En NL heeft gekozen om dit via stikstof te doen en absurd lage kdw in te stellen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's brussel , remkes en stikstofregels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0