Fout RIVM dreigde ook in Aerius terecht te komen

De fout die het RIVM heeft gemaakt in stikstofberekeningen zat ook in een update van rekenmodel Aerius die later deze maand in gebruik zou worden genomen. Die wordt nu waarschijnlijk uitgesteld.

Deel dit topic

Reacties

+11
Frederika
Hou toch op met al die flauwekul ga aan het werk
overstekend wild
@Frederika werk? Dat is voor de domme en buitenlanders. Zolang er geld in de pot zit, gewoon door gaan met vergaderen!
spotmelker
Dat hele Aerius is gewoon niks,nada, noppes! Alle rechten die daaraan ontleend worden schiet MOB zo weer af. Ik geloof dat onbenullenlegioen zowaar een compliment is voor die Haagse kliek.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @spotmelker:
dat onbenullenlegioen zowaar een compliment is voor die Haagse kliek.

Klopt, dat is aardig naar boven afgerond 😁 Wat vind je bijvoorbeeld van deze: "Het RIVM maakt gebruik van correctiefactoren om de berekening zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de praktijksituatie" (!!!) Waar kennen we dat ook alweer van? Ah natuurlijk; de vele oplappingen en aanpassingen in de mestwet die ook als doel hadden om de praktijk aan te passen aan de theorie.
BertK
Onder welke steen heb je gelegen als je nu nog op Aerius durft te vertrouwen? Fout meer of minder maakt ook niet meer uit.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rivm en aerius geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN