Big Brother is watching you!



Quote:
Texel wil drones gaan inzetten om te controleren of burgers en bedrijven zich aan de regels houden. Ook moet hij gebruikt worden voor toezicht bij grote evenementen.

Deel dit topic

Reacties

BertK
Boerencamping wordt als re controleren voorbeeld genoemd.
+2
Boertje25
Ik heb wel is begrepen dat niet boven mensen vliegen mag met zon ding. Worden ze al zo lui dat zelfs texel te groot vinden om gwn langs de deur te gaan en rondje over erf te lopen

Weet iemand of je m uit de lucht schieten mag als ie ongevraagd over je erf vliegt
Putjeschepperr
@Boertje25 dat is inderdaad wel een ding of ze ongevraagd dat mogen.
+2
klant
@Putjeschepperr knappe vuurbuks knalt hem wel uit de lucht
Fred4130
@klant mijn overbuurman heeft het gedaan toen een (vies)buurmannetje regelmatig boven zijn buren hing met een drone en metname als de buurmeisjes lagen te zonnen , topless.....die drone leeft niet meer , want buurman was het na de 2de vragen er mee te stoppen zat , waarschuwde hem dat een volgende keer hij hem uit de lucht zou schieten. Aldus geschiedde de derde x 😁. De beste man heeft een jachtgeweer met jachtvergunning. Vieze buurman heeft het nooit meer geprobeerd.
NOF1987.
Ik heb zo´n ding, uit de lucht schieten lukt niet meer, op 500 mtr hoogte kun je alles zien zit een telelens op, je hoort m niet en ziet m niet ´30x30 cm´ begrenst op 500 mtr hoog en 15 km ver.
vanaf een km afstand op 500 mtr hoog kun je eigenlijk alles wel zien op een locatie
+1
labella
@NOF1987. Dan wordt het toch tijd om een raketwerper aan te schaffen!
+1
Realisme
@labella zijn genoeg bendes die ze uit Oekraïne halen dus daar kan je wel even informeren
+1
kanniewaarzijn
Dit land wordt steeds zieker! In de gaten houden hoe "grote mensenmassa's" naar hun auto of fiets lopen....
+1
Spuit11
@kanniewaarzijn en ik las ook nog iets over dat je al verdacht wordt van witwassen bij een pin transactie boven de €100,-.
Maar hè, je hebt toch niks te verbergen?
+5
kanniewaarzijn
@Spuit11 Haha, kwam het ook tegen ja. Dit is waar men al tijden voor waarschuwt. Maar ja, wappies hè! Zou niet gaan gebeuren!
+3
de jonge
@kanniewaarzijn ze willen china achterna, totale controle...
jordi 1455
@de jonge Het is bekend dat macht psychopaten aantrekt en ik zou niet raar op kijken dat Nederlandse politici van de coalitie partijen net zo wreed als Poetin kunnen zijn als ze weten dat ze er mee weg kunnen komen.
bio boer
Kunnen ze nog niet live kijken van uit de ruimte zal ook niet lang meer duuren

LNV wil wel steets meer handhaven met foto uit de ruimte oogst voor 1 oktober bijvoorbeeld
+1
Twentsch Land
Dat kunnen ze al heel lang, niet elk land 😉

@bio boer
weurding
Geen verstand van die dingen maar hoe lang kunnen ze in de lucht blijven?
+2
Twentsch Land
Professionele een hele tijd.

Maar onderschat opnames via de satelliet ook niet, haar scherp !

@weurding
bio boer
@Twentsch Land mijn mestboekhoud man zecht dat ze bij rvo veel scherpere fotos gebruiken dan die wij zien bij mijn percelen
Twentsch Land
Dat klopt.... zo duidelijk dat ze precies weten met hoeveel schroeven de dakplaten vast zitten.

@bio boer
+1
Herbert
@weurding ligt heel erg aan het vlieggedrag en type drone. Heb zelf zo'n simpele DJI mavic mini, die kan zo 15 minuten per accu met een beetje rondvliegen, laat hem stil in de lucht hangen en je kunt een stuk langer.
+1
NOF1987.
@weurding 40 minuten dji mavic 3
spotmelker
De NVWA gebruikt die techniek al langer bij het controleren van spuitmachines. Mijn buurman werd op die manier achtervolgt en ging er voor 60K€ op....
+1
weurding
@spotmelker rotstreken
+1
spotmelker
@weurding die boeren hebben zoveel ervaring dat ze met niet toegelaten doppen/druk met minder middel beter resultaat halen. Dus als je het beter doet dan de wet voorschrijft ga je er op.... Het is ronduit absurd om door betweterige pennenlikkers de praktijkervaringen opzij te laten zetten met daardoor ook nog negatievere gevolgen voor milieu.
Bartlehiemboer
Wij hebben ook zo'n ding. Misschien mag je ze niet uit de lucht schieten maar een botsing in de lucht? (Er vanuit gaande dat die van ons sterker is)
Volgends mij mag je het wel innemen als het op jouw grondbezit valt....
paul1
Als boer zijnde ben je zoiezo vogelvrij in dit land.
jammermaarhelaas
Iets van 20 of 30 jaar geleden schreef men al dat satellieten een resolutie van 10x10 cm hadden. Denk je eens in hoe dat tegenwoordig zal zijn. Satellieten dus. Wij gewone burgers weten amper wat zich afspeelt op inlichtingen gebied.
arie.j
Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
Iets van 20 of 30 jaar geleden schreef men al dat satellieten een resolutie van 10x10 cm hadden. Denk je eens in hoe dat tegenwoordig zal zijn. Satellieten dus. Wij gewone burgers weten amper wat zich afspeelt op inlichtingen gebied.

Gezien alle misdaad die er nog in dit land is, lijkt me die controle verre van waterdicht.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's burgers , regels , drones en controleren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
28
DEELNEMERS
21
WEERGAVES
0