Provincie Gelderland gaat wolf op Hoge Veluwe beschieten met paintballgeweer



Quote:
Toezichthouders van de provincie Gelderland gaan een wolf op De Hoge Veluwe de komende tijd beschieten met een paintballgeweer. De wolf in kwestie benaderde de laatste weken mensen. Door het dier met een paintballgeweer te beschieten, moet het zijn angst voor mensen terugkrijgen.

Deel dit topic

Reacties

Arnold1988
Mag het met de kleur rood
Dan krijgt de wolf een rood kapje
+4
George
Paintballgeweer? Gewoon een echt geweer , kapot schieten die rommel.
Wij zijn er zaterdag en zondag overigens gaan fietsen op de Veluwe , ik heb gelukkig geen wolf gezien.
Wel mooie natuur en bossen daar. Niks geleden van de stikstof volgens mij.
+1
Twentsch Land
Als je dieren gaat plagen kunnen ze boos worden.
+1
kanniewaarzijn
@Twentsch Land Ik dacht dat de wolf inmiddels op cursus was. Ze zouden ze toch leren om het wild op de Veluwe te pakken in plaats van schapen? Maak het "blijf van de mensen af" gewoon onderdeel van de cursus. Probleem opgelost!
+1
Nevergiveup
@Twentsch Land Wolven zijn lief volgens de " kenners" , Als ze schapen pakken ligt het aan de boer , Als ze te dicht bij mensen komen ligt het aan de mens , Zelf het sprookjes boek moet opnieuw geschreven worden , want rood kapje en BOZE wolf kan natuurlijk niet. Een Wolf is gewoon lief , en geen genade loze slachter.
Vdejong
@Nevergiveup
Quote:
BOZE wolf

Wordt de Donald Duck nu ook herschreven? Of wordt het dooreenslechtejeugdverkniptgeraakte wolf?
Dezeeuwseboer
@Twentsch Land ik hoop dat die zo'n schutter pak en de wolf dan wel wordt neergeschoten door iemand
+1
Zwaagdijk
@Dezeeuwseboer maakt niet uit want dan is de volgende er weer. Die strijd is verloren. We zijn wel
De ratten strijd aan het winnen. De steden lopen er mee vol. De ziektes komen vanzelf….
buorman
Omdat echte wilde wolven het vertikken om zich in Nederland te vestigen, gaan ze gedomesticeerde/gefokte en uitgezette exemplaren verwilderen.
weurding
Fluoriserende verf nemen
buorman
@weurding
Wat denk je van deze, is dat net gemist ook afgelopen:
verfwinkel.nl/magpaint-magneetverf.html/…
Robot boer
Wat een gezeik toch weer. Die wolf is gewoon door natuur idioten opgevoed en vervolgens los gelaten. Zoals de eerste wolven in Nederland.
Dezeeuwseboer
Natuurmonumenten verdiend aan de wolf door excursies, in Gelderland mag je paintballen met de wolf. Wat is het volgende verdienmodel?
+3
Melkboer16
Het is werkelijk om je ziek te lachen in Nederland! De ene week lijmt een of andere loser zich met een Pritt stift vast op een tuintafel en deze week mag je met een paintball geweer schieten op Midas Wolf!
De Donald Duck staat met minder onzin vol
hypotheekboer
Hoorde pasgeleden van een jager dat de wolven hier in Nederland feitelijk kruislingen zijn met Roemeense honden die schapen moesten beschermen. Juridisch gezien zouden het dan geen stamboekwolven zijn maar wolfshonden en zou je ze dus af mogen schieten bij aanvallen op landbouwhuisdieren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veluwe , wolf en gelderland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN