FrieslandCampina Garantieprijs voor november 2022: 62,25 euro per 100 kg melk

De FrieslandCampina Garantieprijs voor november blijft gelijk ten opzichte van oktober (62,25 euro). Dit is inclusief een positieve correctie als gevolg van hogere referentieprijzen voor boerderijmelk in de afgelopen periode. De verwachting is dat de referentiemelkprijzen stabiel zullen blijven.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
FrieslandCampina Bio-Garantieprijs voor november 2022: 64,75 euro per 100 kg melk
Melkboer16
@Grasbaal dus gelijk aan PPmelk
Putjeschepperr
@Grasbaal bar slecht
+4
bio boer
@Putjeschepperr lijkt wel of reguliere boeren zich drukker maken om de bio prijs als ik vind nette melk prijs nog nooit zo hoog geweest stabiele prijs heb je meer aan laagste prijs afgelopen 8 jaar is 44.50 geweest tegen over regulier 25 cent dat 4 maanden lang dan weet ik wel wat ik liever heb
+1
hans-hans
@bio boer wij gunnen jullie meer😬dat is het
+1
Putjeschepperr
@bio boer ik bedoel in vergelijk met andere bio
+1
Albert Altena
@bio boer Heb je gelijk in. Over meerdere jaren kijken
Maar ik denk dat de meeste boeren zich druk maken vanwege het verschil omdat ze door het idealisme bang zijn die hoek op gedreven te worden met zo weinig verschil in prijs.
Kortom: Geen perspectief.
+2
Bartlehiemboer
@bio boer Dacht ik ook. Wij boeren prima bij de melkprijs. Nu zitten wij bij A-ware waarvan de uitbetaling net wat hoger ligt. Onlangs naar de bijeenkomst geweest met uitleg over de cijfers. Het bedrag zal waarschijnlijk rond deze prijs blijven om ons niet uit de wereldmarkt te prijzen. Geen probleem mee. Tegenwoordig komt er wel eens weer taart bij de koffie. (Maar dat kan ook zijn om de "plaatselijke" bakker te steunen
+1
hoest
@Bartlehiemboer stiekum ben je Klaas de Jong zijn manier van serveren aan het oefenen 😂

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , frieslandcampina , garantieprijs en boerderijmelk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0