‘Natuur tackelt landbouw’

Natuurverenigingen tonen zich tegenstander van boeren. Hoe dom kun je zijn. Het kabinet zette goeroe Remkes in om partijen rond de stikstofcrisis aan tafel te krijgen. Dat lukte. Zelfs FDF voert geen actie meer, maar werkt positief mee om een oplossing te vinden voor de stikstofcrisis. Geen polarisatie, maar samen zoeken naar een uitweg.

Dat doen de natuurverenigingen niet. Die ontpoppen zich in bijvoorbeeld Brabant als een actiegroep tegen de landbouw. Terwijl alle partijen zoeken naar een oplossing maken de natuurverenigingen bij de rechter bezwaar tegen de verlening van vergunningen aan drie bedrijven die een emissiearme stal willen bouwen. Ze kregen gelijk. De vergunning, die de boeren al hadden gekregen, werd ingetrokken. De natuurclubs blij, de boeren dieper in de put. Ze hadden immers de vergunning al en deden niets verkeerd. Ze hielden zich aan de wettelijke regelgeving. Met als doel een lagere stikstofuitstoot.

Bron

Deel dit topic

Reacties

+6
kanniewaarzijn
De activisten van weleer die vroeger aan de buitenkant tegen het systeem aanschopten, zijn nu geïnfiltreerd in alle bestuurslagen en de "recht"erlijke macht. Ze spelen elkaar de bal toe.
pa
Quote Reactie van @kanniewaarzijn:
geïnfiltreerd in alle bestuurslagen en de "recht"erlijke macht.

Boeren zijn nog steeds te veel verdeelt
+1
-Jan-
Quote Reactie van @pa:
Boeren zijn nog steeds te veel verdeelt

Denk dat het gros het wel met elkaar eens is,we draaien op voor de rommel uit het westen aan stikstof oxide
+1
Arnold1988
@pa nee, niet allemaal

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , stal , brabant , regelgeving , put , stikstofcrisis , remkes , stikstofuitstoot , fdf , mob en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0