Luchtruimherziening op ramkoers met stikstofbeleid, groei ten koste van boeren



Quote:
Heel Nederland werkt aan het verlagen van de stikstofuitstoot om de natuur te redden. Tachtig rijden op snelwegen, boeren opdoeken, de bouw ligt stil. Niet de luchtvaart: met de Luchtruimherziening…

Deel dit topic

Reacties

BertK
Nieuwe(re) vliegtuigen stoten meer NOx uit, meer vliegbewegingen... Maar boven de 3000 voet (900 mtr) telt niet mee dus het valt allemaal wel mee.
+4
Nevergiveup
Wat zijn we toch, zeker als agrariërs, maar ook de gewone burger in één grote liegende overheid mafia terrecht gekomen.

Het is echt onvoorstelbaar
Weidezicht
Ik heb begrepen dat schiphol iedereen die op en nabij de landingsbanen werkt het advies heeft gegeven om mondmaskers (niet de simpele, maar die met echt zo n filterje in je snuit) te dragen. Uitsluitend advies geen verplichting. 1 van de 3 grote gww aannemers daar heeft het advies als verplichting overgenomen, en dat houdt in dat iedere grondwerker of machinist, binnen 150 meter van landingsbaan, wanneer er geen overdrukcabine op de machine zit, zo n snuit moet gaan dragen. Dit vanwege het hoge gehalte fijnstof in de lucht. Heb het van 1 persoon vernomen, maar lijkt me dat meneer schipholwatch, hier wel achter kan komen. Schiphol verplicht het niet, want dan bekennen ze natuurlijk dat de lucht rondom schiphol giftig is.
SchipholWatch
Dag @Weidezicht, mocht uw bron contact met ons willen opnemen, dan kan dat via 020 528 7855. Uiteraard zeer benieuwd naar dit verhaal!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bouw , natuur , stikstofbeleid , stikstofuitstoot , boeren en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0