WUR onderzoekt nieuwe bedrijfssystemen voor Noord-Nederlandse melkveehouderij

De Wageningen Universiteit (WUR) onderzoekt in de Noordelijke Kleischil, Groningen-West en het Friese Veenweidegebied welke melkveebedrijfssystemen in 2030 in deze gebieden zijn te verwachten. De eerste resultaten van het onderzoek zijn bekend

Deel dit topic

Reacties

Arnold1988
Waar kun je je melden voor deelname?
Ik wil graag
+2
Weidezicht
Zonder extra mest, 1 koe per hectare, met als hoofdinkomen een neventak huisvesting van statushouders, zorgverlening of kinderopvang en buiten werktijden onbezoldigd boswachter voor SBB en c.s. en indien in overige vrijetijd ganzenhoeder en wildbeschermer door met uitsluitend boe-geroep wolven verjagen uit de natuurparken. Als beloning een automatisch schuifhek (op windenergie) om hongerige groen linksers en d33 ers van het erf te houden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , wur en veenweidegebied geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!