Mythe ontmaskert: Nederland ondanks titel ‘top-exporteur’ Nr 8 op lijst met landen met LAAGSTE zelfvoorzieningsgraad voedsel - Farmers Defence Force



Quote:
Vertegenwoordigers van de regeringspartijen (Ministers en Kamerleden) lijken inmiddels vaker te liegen dan dat ze de waarheid spreken, waarbij ze wetenschappelijk aangetoonde feiten simpelweg negeren – want dat past hen wat beter. Deze onaangename waarheid dringt zich iedere dag aan ons – de boeren en burgers van Nederland – op. Het hele stikstof-drama is immers […]

Deel dit topic

Reacties

+1
Koeien boertje
Minder mest, en nog een paar procent van het land afgepakt.

Dan gaat het hard
+6
George
Ik wil graag veel geloven maar dat NL op plaats 188 van 196 landen staat wat laagste voedselvoorziening betreft geloof ik echt geen flikker van!
+1
stefanus
@George Zal wel weer met verkeerde getallen gewerkt worden, Nederland en Belgie zijn grote havenlanden waarbij veel doorstroom is van produkten en verwacht dat het hier weer fout gaat.
Grunniger
@George 196-8=188, koeker
George
Quote Reactie van @Grunniger:
196-8=188, koeker

Ja wat nou koeker? Je kunt prima tellen zie ik koeker.
+1
HenkjanOtten
Heeft dat niet te maken met de éénzijdigheid in producten die Nederland produceert? Van een paar producten heel veel zoals zuivel varkensvlees eieren kalfsvlees. En dat ook alleen doordat we veel grondstoffen zoals maïs graan en soja importeren.
Hans van Bergen
NL is de 1 na grootste exporteur van agrarische producten. In geld. Je kan dingen exporteren bv kolen en ijzer erts. Je kan daarmee ook ijzer maken en stroom en daarmee Ferrari's maken. Dan is je export waarde ineens vele malen hoger. NL importeert veel graan en maakt daar (Heiniken) bier van en exporteerd dat. Zo ook met bloemen uit Afrika fruit(sap), wat denk je van alle fruit om cocaine in te doen zoals bananen die weer naar Duitsland gaan. NL exporteerd dus veel BEWERKTE agrarische producten die veel duurder zijn maar moet ook veel importeren.
paul1
Zijn vooral bloemen en planten : Die vallen ook onder landbouw, en is grootste landbouwexport product.

nos.nl/l/2413891/

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's burgers , voedsel , farmers defence force , boeren en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0