Boer Jan heeft geen trek in 'schraal grasland' bij Kasteel Doorwerth

€Als dit plan doorgaat kom ik in de problemen.” Dat zegt 'natuurinclusieve' boer Jan Wieringa over het plan om 22 hectare uiterwaarde bij Kasteel Doorwerth om te vormen tot schraal grasland. Ruim 1400 mensen hebben daar ook kritiek op en geven daarmee gehoor aan een oproep van biologische boerderij Veld en Beek.

Deel dit topic

Reacties

zonnebloempje
Heeft voor een klein jaar geleden artikel over dit bedrijf in de boerderij gestaan, die boerderij veld en beek had meen ik 400 Bunde in gebruik.... Als je dan te weinig grond meent te hebben voor 50 koeien dan ligt het probleem wellicht eerder bij jezelf dan bij een ander....
bio boer
@zonnebloempje als dat allemaal schraal natuurland is kun je er ook niet veel mee
+1
t zal wel
Tis er een van veel mooie verhalen en met geld van n ander mooi weer spelen. Slachtoffer rol....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's wieringa , grasland , boerderij , trek en hectare geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0