Zes op tien boeren had stikstofmaatregelen niet zien aankomen

Zes op de tien boeren geeft aan dat zij nieuwe stikstofmaatregelen niet hadden kunnen zien aankomen. Daarnaast vindt een meerderheid van de boeren in Nederland dat zij geen negatieve invloed hebben op natuur, milieu en klimaat.

Deel dit topic

Reacties

weurding
2% helderzienden
theo-lamers
Iedereen wist natuurlijk dat pas geen stand ging houden, zijn ook genoeg mensen die daar al voor gewaarschuwd hebben. De pas was stikstofruimte die in de toekomst gecompenseerd moest worden(als ik mij niet vergis) maar als dat dan in 4 jaar nog niet gebeurd. Met nog gewoon de NB vergunning was er heel veel niet gebouwd en/of al veel gestopt.
bio boer
@theo-lamers voorheen was ik nooit zo bezig met de natuur 2000 en bescherm status was het meer van het zal wel was toen natuurlijk ook stuk jonger
Todi
@theo-lamers Tja Die 1 ste ton eurie voor nb vergunning voor 1 schep in de grond viel bij de pas melders zwaar.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieu , natuur , klimaat en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0