Melkveehouder kan fors besparen met TransactieApp

Aangeboden door DCA:

Betaal je een goede prijs voor de inkoop van krachtvoer, dieselolie, loonwerk of andere benodigdheden binnen jouw bedrijf? Of ontvang je de juiste prijs voor kalveren, grondverhuur of anderen diensten? Vragen die spelen bij veel agrarische ondernemers in de sector. Hoe praktisch is het om een aan- of verkoop direct te kunnen vergelijken met eerder gedane transacties in de markt?

Wat vier maanden geleden begon als een laagdrempelig initiatief om markten transparanter te maken is inmiddels uitgegroeid tot een populaire gratis dienst met ruim 2.300 aanmeldingen. De
TransactieApp van DCA blijkt te voorzien in een grote behoefte naar meer informatie over gedane transacties van collega-ondernemers. Het biedt meer inzicht en houvast om bij een mogelijk aan- en/of verkoopmoment een bieding/offerte te wegen. Met de introductie van de TransactieApp wordt er een objectief en actueel beeld geschetst van de transacties in de markt en dit resulteert in een sterkere onderhandelingspositie binnen je eigen bedrijf en meer handvatten om een juiste beslissing te nemen.

Hoe werkt het?
Nadat je jezelf gratis hebt aangemeld ontvang je een welkomstbericht en word je dagelijks op de hoogte gehouden via WhatsApp met de laatste in- of verkooptransacties van collega's. Er worden transacties over voeraankoop, diesel, loonwerk, kunstmest etc. gedeeld. Ook is het mogelijk om zelf transacties door te geven. Elke dag komen er diverse transacties binnen in verschillende categorieën.

Zie hieronder een voorbeeld van zo'n WhatsApp-bericht met de laatste transacties:


Enthousiast geworden wil je ook lid worden van deze community van agrarisch ondernemers? Klik hier om je aan te melden. Meedoen is gratis en alle transacties worden volledig anoniem behandeld en gedeeld: wa.dca.nl/aanmelden/

Deel dit topic

Reacties

+1
IJsseldelta
DCA? deden die ook al eens wat melk en dan de prijs vastzetten of zoiets.
zonnebloempje
@IJsseldelta niet alleen melk ook aardappels graan , varkens etc ....
harke
Lijkt op farmers 4 all
sorry
@harke gratis info voor dca
Grasbaal
@harke nee, ze verkopen zelf niets

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's verkoop , kalveren , krachtvoer , kunstmest , loonwerk , melkveehouder , dieselolie , diesel , Agrarisch , qprijs , transactieapp en prijsvergelijking geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2.316