Dossier Vreba niet bespreekbaar voor LNV

Het ministerie van landbouw (LNV) peinst er niet over om in gesprek te gaan met Vreba Melkvee over de fosfaatrechten voor het melkveebedrijf in Vredepeel.

boerderij.nl/dossier-vreba-melkvee-is-niet-bespree…

Deel dit topic

Reacties

jan 10
Als Verbakel rechten krijgt moet de rest van nl inleveren.
Zeg maar vele boertjes van 100 koeien moeten rechten inleveren voor 1 boer van 3000 koeien,wat meer bescheidenheid zou Rene van Bakel sieren.
mlkvhoudr
Mevrouw vogelaar moet het artikel nog maar een keertje nalezen of ik begrijp het gewoon niet. Grond en fosfaatrechten verkopen om fosfaatrechten te kunnen kopen?
Edvof
@mlkvhoudr de rechten werden terug geleasd
mlkvhoudr
@Edvof ah ok helder👍
+3
demelkboer
Ik ben ook zelfverzuivelaar. Ik hen die tweede tak ondergebracht bij mijn melkfabriek. Mag ik nu ook met 7500 liter rekenen
Realisme
@demelkboer zeg je goed. Alle coöperatieve boeren zouden daar dan ook voor in aanmerking komen neem ik aan 😅
+2
Arnold1988
R.v.B misbruikt zelfzuiveltitel
Ipv beloning dmv ontheffing is intrekken zelfzuiveltitel met terugwerkende kracht de beste optie
Jawis
@Arnold1988 juist...aanpakken deze charlatans
bio boer
Warom heeft lnv een grandstelling voor verbakel kan ik die ook krijgen bij lnv ?
+1
2speen
@bio boer

Zitten in of hebben overname gedaan van 1 of meerdere BV's met hun kinderen. En die hebben aanspraak gemaakt op de jonge landbouwers regeling waarbij je een % garantstelling van de overheid kunt krijgen bij een nieuwe banklening tbv de overname
Limburgs boertje
Geen die man die rechten die hebben het al zo zwaar

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , melkvee , lnv , melkveebedrijf , vredepeel en fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!