Melkprijsvergelijking 2022 t/m oktober

Melkprijsvergelijking 2022 t/m oktober

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Erco
Waar haal je de extra duurzaamheid van cono vandaan? Het is max 0,75 en t gemiddelde is meen 0,6 cent. En trek de extra vlog voerkosten er nog even af. Dan kan er met gemak 1-1,5 cent vanaf nog extra.
Vantveen
@Erco belonen op resultaat 0,75 en caring dairy 0,75. Weidegang 2 uit het hoofd. Vlog voerprijs valt hier wel mee. Zit altijd onder de prijzen die ik hier lees. Mis naar mijn idee eerder stukje productie omdat je hoog kwaliteit eiwit mist
+1
Erco
@Vantveen mischien moet je dan stellen wil je de koeien op productie houden je wel sowieso die ene cent zgn premie al kwijt bent aan een hogere kv prijs. 😉 trouwens als ik dit typ na volgende week vergadering ben ik mischien wel lid af wanneer de leden mogen stemmen over n gedragscode en een klokkenluiderregeling. 😁
+1
de hoef
Waarom wordt hier bij awere de quotum toeslag niet mee geteld
Cowboy3
@de hoef quotum toeslag bedoel je daar kwantum toeslag mee ?
Kwantum toeslag is hier boven meegenomen in de maandprijs voor een jaar leverantie van 11 ton staat erboven.
de hoef
@Cowboy3 kwaliteit staat daar
+1
Cowboy3
Quote Reactie van @de hoef:
kwaliteit staat daar

Dat staat tussen haakjes en de 1100.000 kg wil zeggen dat de maandprijzen zijn berekend voor kwantumtoeslag met een maand leverantie van 91666 kg, RFC is een van de weinigen die geen kwantum en kwaliteitstoeslag kent, heb gehoord dat A-Ware het aankomende jaar ook met kwaliteitstoeslag komt.
Het is eigenlijk geen toeslag maar een korting als mindere kwaliteit levert (bijvoorbeeld boven de 200 celgetal of 12 kiemgetal)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijsvergelijking geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN