Raad van State: onder water zetten Hedwigepolder kan definitief doorgaan

De voormalige eigenaar van de polder, Gery De Cloedt, probeerde het onder water zetten van de landbouwgronden op het laatste moment te verhinderen door de Vlaamse PFAS-crisis in te zetten. Volgens De Cloedt was de rechter tot een andere uitspraak gekomen als destijds duidelijk was geweest dat met PFAS vervuild water uit de Westerschelde de polder in zou stromen.

Deel dit topic

Reacties

casev2
Die hele polder is al afgegraven. Wat wil je daar nog aan redden....
Zebra
@casev2 De polder is niet echt afgegraven, maar enkele watergangen/kreken gegraven en de dijk is voor een deel weg. De polder stroomt pas onder met springtij, want hij ligt eigenlijk te hoog en komt dus alleen maar hoger te liggen.
+3
labella
Knettergek!!
Albert Altena
@labella !00 maal knettergek.
Maar ook slim. Gemeen slim dan.
Ze zetten het sneaky juridisch vast en dan kun je geen kant meer op.
Waar zien we dat meer. Natura 2000 gebieden?
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Albert Altena:
Gemeen slim dan.

Dat noem je sluw 😬
Groen1

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's water , polder , uitspraak , pfas en hedwigepolder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0