Fransje is weer onfire

DEN HAAG - Het kabinet maakt zich grote zorgen over nieuwe Brusselse natuur- en milieuregelgeving die over ons land dreigt te worden uitgestort. Niet alleen in kwetsbare Natura 2000-gebieden, maar ook daarbuiten mag de natuur niet verder verslechteren. „Dit betekent een grote uitdaging voor Nederland, bovenop de huidige stikstofproblematiek”, klinkt de waarschuwing.

Eurocommissaris Frans Timmermans is geestelijk vader van het plan dat in juni werd gepresenteerd. Een van de vereisten is dat allerlei dier- en plantsoorten ook buiten Natura 2000-gebieden niet mogen verslechteren. „Dit betreft een grote uitdaging voor Nederland, bovenop de huidige stikstofproblematiek. Een verslechteringsverbod buiten Natura 2000 leidt tot aanvullende beperkingen voor andere opgaven en tot meer administratieve en bestuurlijke lasten.”

Daarmee lijkt het besef in Den Haag te 

Deel dit topic

Reacties

oubi
Alles op slot.
+3
cjw73
@oubi yep om the great reset te bewerkstelligen.
+2
Nevergiveup
@cjw73 velen hebben niet door dat het huidige agrarische eten en alles wat daar (in) direct mee te maken heeft eerst onmogelijk / onbetaalbaar moet worden om de "Foodhups / nepfoodindustrie" aan het draaien te krijgen in handen van de stazi / eu/ scwab
Jawis
@Nevergiveup klopt de vega-rotzooi verkoopt voor geen meter....daarom druk erop want frans zal gelijk krijgen...
+7
klant
@oubi laat hem barsten, trouwens dat doet ie al bijna.
Weidezicht
Nexit dan maar. Kan fransje zijn plannen in oost europa uit gaan voeren.
+6
labella
Die man moet vandaag nog opgenomen worden in een gesloten inrichting om verdere schade te voorkomen!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's timmermans , natura 2000 , natuur , den haag , stikstofproblematiek en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0