Jaap Hanekamp ontkracht het complete stikstofbeleid

Vandaag behandelt de regering het stikstofadvies van Johan Remkes, die de afgelopen dagen om tafel ging met de boerenactiegroepen. Chemicus en stikstofdeskundige prof. dr. Jaap Hanekamp is vernietigend over het advies en het stikstofbeleid in z'n algemeen. Hij legt uit waarom.

Deel dit topic

Reacties

+2
Putjeschepperr
Laat jaap eens een keer spreken in vi vandaag.mischien worden mensen dan eens wat meer bewust van deze waanzin.vooral in deze tijd dat geld niet meer gratis is.
+4
Weidezicht
@Putjeschepperr heb toevallig donderdag avond via de sire van VI een bericht verstuurd aan die wilfred dat ik vond dat hij en die journalist van hart v necerland die daar zat wel erg lacherig over derksen zijn stikstof mening deden, en dat zij (die 2)) wel erg meegaan in het zogenaamde probleem. En ze gewezen op sites als stikstofclaim en staf. Wie weet
+3
Putjeschepperr
@Weidezicht die wilfred is ook zo'n grachtengordel figuur
+2
Twentsch Land
Veel stadse mensen kan ik het niet eens kwalijk nemen dat ze zo denken ..... de agrarische sector en ook nu met de stikstof worden al hele lange tijd heel eenzijdig geïnformeerd door overheid en nog meer door de media !!

Als wij in de stad waren opgegroeid hadden we misschien ook wel een andere gedachte gehad dan nu.

@Weidezicht
+1
Weidezicht
@Twentsch Land eens, en aan ons de taak, dat beeld een beetje minder eenzijdig te maken. Ieder op zijn manier, want georganiseerd lukt er niet veel.
Weidezicht
@Weidezicht ik wooon ook midden tussen de steden, en spreek ook veel meer stadse burgers. En die hebben een veel eenzijdiger beeld van boeren, zoals jij zegt, dan de plattelands burger.
+1
Putjeschepperr
@Weidezicht inmiddels ook gedaan zouden meer prikkers dat willen doen? Hebben elke uitzending ongeveer wel 900.000 kijkers.
Porky
@Putjeschepperr zou voor Genee wel eens goed zijn ja om ook eens een ECHTE deskundige te horen praten, dat mannetje begint ook steeds meer de linkse kant op te gaan in zijn praatjes en gedachtes
weurding
Arte, documentaire tambora vulkaanuitbarsting, Constantinopel , de aarde vernietigd deels meerdere malen het leven op aarde en nieuw komt weer terug, schijnt dat zelfs in Duitsland nog gevolgen waren van de uitbraak in tambora, en stikstof zal hier blijven hangen🙈
isgeschiedenis.nl/nieuws/…
+1
kanniewaarzijn
De kop van het artikel klopt niet. Jaap Hanekamp ontkracht het stikstofbeleid niet, hij ontkracht de werking van Aerius en niet meer dan dat. Helaas mist hij de kern van waar het werkelijk om gaat.
+1
overstekend wild
@kanniewaarzijn ik snap je punt, maar dat is niet aan hem, dat is aan de politiek. Hij moet ze met feiten zo klem zetten dat ze zich niet meer achter hun leugens kunnen verschuilen, en dat doet hij uitstekend!
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @overstekend wild:
Hij moet ze met feiten zo klem zetten dat ze zich niet meer achter hun leugens kunnen verschuilen

Daar heeft ie dan dus de achterliggende feiten voor nodig. Nu kunnen ze wegkomen met "dit is het beste wat we hebben", precies wat ze doen dus en daar komen ze ook nog mee weg ook. Als Hanekamp nu eens in zou gaan op de reden waarom Aerius niet doet wat het zou moeten doen (en ook nooit zal gaan doen), dan heb je ze pas echt bij de kladden. Gemiste kans, jammer!
+1
Wiecher
Dit is een video van fvd ?! Jammer, dat zo'n man er dan zo gekleurd op komt. Thierry baudet en consorten zijn toch geen bron.. Ik zeg niks over hanekamp.. EN ik begrijp dat je met zijn verhaal niet makkelijk op regulire media/aandacht komt.. Lastig..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's advies , stikstofbeleid en remkes geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0