Van der Wal: plan piekbelasters van Remkes heel ambitieus

"Een heel ambitieus stukje tekst in het rapport van Remkes." Zo noemt minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) het voorstel van Johan Remkes om de stikstofuitstoot van de vijfhonderd tot zeshonderd grootste stikstofvervuilers onder de boeren, de zogenoemde piekbelasters, binnen een jaar te beëindigen.

In een gesprek met de Tweede Kamer drong Remkes donderdag nog aan om haast te maken met de aanpak van de piekbelasters. Hij deed in de Kamer verder de oproep om het debat over de aanpak van de stikstofuitstoot vooral op "rustige toon" te voeren.

Deel dit topic

Reacties

+1
demelkboer
Te duur bedoeld ze , te duur

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , tweede kamer , remkes , stikstofuitstoot , christianne van der wal en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0