Aanvragen leningen in agrarische sector dalen hard bij Rabo: ’Boeren in transitie krijgen korting’

UTRECHT - Boeren weigeren door de onzekerheid omtrent stikstof massaal te investeren. Het aantal aanvragen voor leningen is met 40% gedaald en het totaal leenbedrag maar liefst met 60%, aldus Rabobank. De boerenleenbank biedt boeren die in transitie gaan een rentekorting op de financiering aan.

Meer: telegraaf.nl/financieel/1489688382/…

Deel dit topic

Reacties

+11
Spuit11
Boeren die zich laten ombouwen krijgen korting lees ik!? Ik ben gek op korting maar er zijn grenzen
+2
hans1980
ABN heeft geen groene fratsen
BertK
@hans1980 Groene bedrijfskleur.
+1
hoest
Nog weinig gemerkt van die korting
+2
ted9
Dit is waar onze ooit zo sterke coops naar toegaan en al bijna zijn aanbeland. Een verlengstuk van de politiek waar in de minderheid het voor het zeggen heeft ,leden er niet toe doen en enkel als melkkoeien worden gebruikt.
aapheuvel
Geblaad voor de buhne de praktijk is anders . veel biologische plannen zijn niet rond te rekenen rabo is geen sinterklaas . alle linkse kringlooplandbouw en duurzaamheids gebletter ten spijt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's investeren , stikstof , rabobank , financiering , aanvragen , Utrecht en transitie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0