Kabinet en boeren hebben ‘constructief’ overleg-ontbijt na stikstofadvies Remkes: ‘Geen charmeoffensief’

Premier Mark Rutte en de ministers Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) en Piet Adema (Landbouw) zijn vanmorgen in gesprek gegaan met een groep boerenleiders tijdens een ontbijt op het Catshuis in Den Haag. Van der Wal noemde de bijeenkomst ‘constructief’.

Deel dit topic

Reacties

sorry



taggen maar
BertK
"Van der Wal sprak van een ‘constructieve’ bijeenkomst. ,,We hebben vooral geluisterd en nemen dat mee richting vrijdag’’, verwijst ze naar het moment dat het kabinet officieel zal reageren op het adviesrapport van Remkes. ,,Dit is geen charmeoffensief. We willen echt ophalen wat de boeren vinden van de denklijnen van Remkes.’’ Ze heeft naar eigen zeggen ‘zeker’ nieuwe dingen gehoord vanmorgen."

Niet best als je nu nog nieuwe dingen hoort want Remkes vertelde weinig of geen nieuws, maar wel fijn dat je uiteindelijk toch wat hoort.
familie pelle
Beetje karig ontbijt? Na de tijd met z’n allen naar de Mac Donalds?
+1
Bartlehiemboer
@familie pelle
Onderstaande vraag ook even terzijde. (Vrijdag horen we wel meer over rapport.)

Maar ik vraag me steeds af, zat er nu ook vlees bij het ontbijt ???

Kan me zo voorstellen dat ineens hun principes overboord gegooid worden om de boeren te paaien...

Bij het ( D66, Groen Links) Wur introductie dagen werd geen vlees geserveerd.
Studenten gingen hierna wel naar de Mac Donalds
+4
stefanus
Geen charme offensief ? Vvd en Cda doen niets anders en gaan hiermee door tot half maart en als de verkiezingen mee vallen wordt de toon weer anders.
Realisme
@stefanus precies. VVD loopt nu ook al popiejopie te doen door zogenaamd bezwaar te maken tegen die asielwet

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , piet , mark rutte , den haag , christianne van der wal en piet adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0