Niet Stikstof is de reden, het is gewoon een tool om dierlijke landbouw te laten verdwijnen


Deel dit topic

Reacties

Thomas2000
Alle vleesvervangers vallen onder innovatie.
Frankdeober
Ze lullen maar en lullen maar dat het zo goed is. Zonder er iets over te zeggen.
Maar hoeveel scheelt dit dan? Hoeveel wordt er dan minder uitgestoten? En als het dan goed gaat met dit bedrijf en ze willen uitbereiden, is daar dan geen stikstof uitbereiding?
+3
Huppel
Vivera is gekocht door JBS. In het andere bericht hier op prikkebord staat dat JBS zich terugtrekt op de Amerikaanse markt voor vleesvervangers. Denk dat ze daar in Holten wel een oppepper van van der Wal konden gebruiken. Staat het al in de etalage?
+1
matt
Ze komt bijna klaar van die vleesvervanger 🙂
marcsterreborn
@matt nu wordt het tijd voor praktijkonderzoek
sjoerd de melker
Pogingen doen om dierlijke landbouw te laten verdwijnen op een plek waar dat (nog???) het meest efficient en dus betaalbaar/goedkoop kan, is hetzelfde als water tegen berg op duwen.
hans1980

kanniewaarzijn
@hans1980 Als Sjoerd van der Wouw tot je fanschare behoort, moet je je toch eens achter je oren gaan krabben....
jan 10
Onvoorstelbaar hoe vd Wal zich hier voor uitleent,beetje reclame maken voor fabrieks voedsel,is dit vd Wal prive,of als minister van stikstof...
+2
groeier

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw en stikstof geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN